Pokal konfederacij

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
A sodniku tudi rumenega, kadar recimo spregleda, da se je po strelu žoga res nekoga dotaknila, on pa piska golaut namesto kot??
A si ti kdaj igral fuzbal?
Drugač pa podpiram uvedbo tehnologije tudi v nogometu, povsod je že, samo v fuzbalu senilni starci na čelu FIFE komplicirajo!

Dlje kot ti, med drugim sem tudi 6 mesecev pavziral, ker se nisem strinjal s sodnikom, to pa sem mu tudi fizično pokazal. Za razliko nekaterih, ki gobec vrtijo samo prekk tipkovnice... pa ne zamert, če si se slučajno prepoznal v mojem odgovoru...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.507
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
A sodniku tudi rumenega, kadar recimo spregleda, da se je po strelu žoga res nekoga dotaknila, on pa piska golaut namesto kot??
Drugač pa podpiram uvedbo tehnologije tudi v nogometu, povsod je že, samo v fuzbalu senilni starci na čelu FIFE komplicirajo!

Dlje kot ti, med drugim sem tudi 6 mesecev pavziral, ker se nisem strinjal s sodnikom, to pa sem mu tudi fizično pokazal. Za razliko nekaterih, ki gobec vrtijo samo prekk tipkovnice... pa ne zamert, če si se slučajno prepoznal v mojem odgovoru...
Hja, lej, če si dlje igral kot jaz, pa svaka čast!
zmaga.gif
Pa tud, da veš kok sem star, čeprav me ne poznaš....
Kar se pa nadaljevanja posta tiče, pa itak vse pove o tebi!!!
stupid-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

Si mogoče igral za Pobrežje? Tam je nekaj igralcev v eni pyzdariji dobilo suspenze od 6 mesecev do 3 let
rolleyes-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

Si mogoče igral za Pobrežje? Tam je nekaj igralcev v eni pyzdariji dobilo suspenze od 6 mesecev do 3 let
rolleyes-1.gif
Ne, jaz sem solo dobil kazen. Pijan sodnik, malo starih zamer, 60 min sem trpel, pol se mi je pa odpel... če bi bil ponovno v tej tekmi, bi spremenil samo to, da ne bi čakal 60 minut...
Rešitve pri napakah sodnikov bi bile lahko kot pri tenisu, kjer se pogleda posnetek. Če imaš prav, se odločitev popravi, drugače izključitev za 10-15 minut... razen če bi kak znalec dal sodnikom še malo večjo palico v roke...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Proti Realu Barca v tem elementu še vedno ne bo imela šans.
smirk-1.gif
Bojo moral pa velik prodat, sicer se je nekaj naredlo z menjavo trenerja ampak...

Pepe, Dive Maria, Ronaldo, Marcelo, Ozil.....uf...dive dream team.
grims-1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Zakaj bi ljudje pri zdravi pameti dali finale ob polnoci? zaka ne za tretje mesto v soboto ob devetih in finale v nedeljo ob devetih? Samo clovek na methu bi dal finale v nedeljo ob polnoci. Sej so samo celo evropo in afriko zajebal...svaka cast.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Nisi nič NBA pa NHL spremljal?
tongue-1.gif

Pač...malo bolj popularna ura v Braziliji. Verjetno če ne bi bli oni v finalu bi bil mogoče prej na sporedu.

I

Izbrisan uporabnik 474

Hja, glej. če pač reči mamici, če si lahko malo bolj dolgo pokonci, ker ni več šole in so že počitnice... Ni vrag, da ti nebi pustila. razen če si nisi sobe pospravil...