Pojavno okno - reklama

Casteneda

Pripravnik
1. sep 2007
415
12
18
64
www.chess.mojforum.si
Vsaj enkrat ali dvakrat na dan se mi prikaže nadležna reklama ( Reklama /), sicer je edina, na mojem "pametnem" telefonu. Nikakor ne morem ugotoviti, s katero inštalirano aplikacijo sem si jo "pridelal". Mi lahko kdo pomaga? Zelo mu bom hvaležen, saj jo bom nemudoma izbrisal.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.854
684
113
Za kateri telefon pa gre? Načeloma gre tukaj za permission "Draw over other apps", s katerim je možno kreirati tak popup. Nekje v nastavitvah imaš možnost pogledati katere aplikacije imajo do česa dostop, omenjen permission pa je skrit pod "Special access".

Sicer pa sem tudi 99%, da v kolikor stisneš spodnji desni gumb (za preklapljanje med aplikacijami), ti bo zgoraj izpisalo za katero aplikacijo se gre (za primer glej to sliko: klik).

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.361
9.597
113
EU
Ti to resno? To ni reklama, ampak obvestilo da moraš postaviti žično ograjo, da se obraniš od imigrantov.
evil.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.854
684
113
Ok, če imaš Nexusa bo malo lažje
smile-1.gif

Idi pod Settings / Apps / stisni "zobnik" ikonico zgoraj desno / izberi opcijo "Special access" (zadnja opcija) / izberi opcijo "Draw over other apps".

Lahko izklopiš pravico posameznim aplikacijam, lahko pa sumljive že v štartu odstraniš. Razen Googlovih aplikacij imam jaz tukaj še Skype, Telegram in Facebook.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.854
684
113
Vsem aplikacijam ni ravno pametno izklopiti tega. Za kakšne dohodne klice (Dialer, Skype) je to že fino imeti vklopljeno
wink-1.gif