Slo POI 2024 žal ni nobenega radarja vnešenega na območju Rogaške Slatine. Bilo jih je cirka 5 če se nemotim.... tudi v bazi @snecer jih ni, pa ne vem zakaj? Vem,da sem jih osebno javil...???????Cro
Hrvaška GATSO-CORDON speedcams (2024)
Stacionarni-fiksni radarji GATSO/CORDON za naprave/aplikacije Garmin, iGO/Primo/Nextgen Zgodovina popravkov: 09.10.2024 dodane lokacije...mb-5ja.blogspot.com
Slo
Slovenija POI (2024)
Stacionarni radarji GATSO in novi SPECS radarji 2024 Fiksni-stacionarni radarji za Slovenijo za navigacijo Garmin in Primo/Nextgen (GAT...mb-5ja.blogspot.com
09.10.2024
Iz aplikacije HEREWego ne velja ??????Če bi rad kdo kaj "prijavil", je priporočljivo prilimati fotografijo in google maps link.
da so v okolici Rogaške stacionarni radarji? še amzs app jih ne pozna...Slo POI 2024 žal ni nobenega radarja vnešenega na območju Rogaške Slatine. Bilo jih je cirka 5 če se nemotim.... tudi v bazi @snecer jih ni, pa ne vem zakaj? Vem,da sem jih osebno javil...???????
koordinata in slika zaželjena, ne glede na appIz aplikacije HEREWego ne velja ??????
Poglej moje javljanje za stacionarne radarje #1.269 #1.255 #1.248 #1.232 #970.....da so v okolici Rogaške stacionarni radarji? še amzs app jih ne pozna...
Se opravičujem, mobilne radarjePoglej moje javljanje za stacionarne radarje #1.269 #1.255 #1.248 #1.232 #970.....
tega ne zbiram...Se opravičujem, mobilne radarje
Ok, če še kaj najdeš, da nimamo, javi.Tako je!
p.s. sranje samo to, da tvoja evidenca omogoča 2x isto ime. Base Camp pa ne.