POI Slovenija (Garmin-POI loader, TomTom)

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

200.png

293.png

dodana še ena varianta ikon

I

Izbrisan uporabnik #488

Lepo, kakšna je omejitev (50?) in morda koordinata
smile-1.gif

N46 02.222 E14 27.995

Nazadnje uredil moderator:

jozek1982

Zelenc'
6. jan 2010
10
0
1
MAH MENE bolj zanima ta "stalni link do POI Slovenija" ker to mi odlično deluje, pa me samo zanima če je potem ta link dejansko posodobljen tako kot piše oziroma je datoteka z najovejšimi radarji?
smile-1.gif

stole

Pripravnik
28. mar 2008
166
14
18
Jozek1982 kadar da posodobitve Snecer,je to 1000% tako kot piše datum,je pa vedno tako,da lahko policaji zamenjajo mesto,prestavijo radar,in Snecer izda popravek,predno mu javijo nove podatke.Ne more pa on vedit ,kaj se dogaja po celi slo,zato pa po prejemu novejših informacija naredi popravek,bolšga popravka trenutno ne boš dobil nikjer po slo kakor pri Snecerju.Sam ga ne poznam,vidim pa da je zelo agilen in priden človek,takih po slo manjka.Hvala lepa snecer,za vse kar narediš za nas.

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Citat:
Uporabnik stole pravi:
Jozek1982 kadar da posodobitve Snecer,je to 1000% tako kot piše datum,je pa vedno tako,da lahko policaji zamenjajo mesto,prestavijo radar,in Snecer izda popravek,predno mu javijo nove podatke.Ne more pa on vedit ,kaj se dogaja po celi slo,zato pa po prejemu novejših informacija naredi popravek,bolšga popravka trenutno ne boš dobil nikjer po slo kakor pri Snecerju.Sam ga ne poznam,vidim pa da je zelo agilen in priden človek,takih po slo manjka.Hvala lepa snecer,za vse kar narediš za nas.
aplauz.gif

Tjaz

Pripravnik
19. avg 2007
305
0
16
Citat:
Uporabnik stole pravi:

zmaga.gif

marko1

Pripravnik
1. jul 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik stole pravi:

467716-post_slo.gif

navi

Zelenc'
2. feb 2010
10
0
1
zdravo, sm nov tu pa mi te kordinate neki negrejo prevec. zato bom kar tk dal.
SkritiRadar79@60,
to ne obstaja vec.
ampk je cirka 50 metrov nazaj postavljen radar,ki skoraj ob semaforju, fiksni! se pravi postavljen je na desni strani iz smeri lj. proti šk. loki.

jozek1982

Zelenc'
6. jan 2010
10
0
1
Hejla, iskrena hvala za obrazložitev, ravno to sem rabil, da potem vem če so res to najnovejše ali ne. Hvala za tako lepo razlago. zdaj potem vem, čeprav mi je pa zanimivo to, da mislim da sem nekaj testiral in sem mel neki stari paket POI točk za slovenijo in ko sem jih uvozil v garmin mi je napisalo da je bilo uvoženih več točk kot pa v tej novi datoteki, zato sem vprašal, če je to dodatno zraven k starim ali je vse skupaj zavzeto. Hvala za razlago in bom dodal na svoj garmin in garmin od prijatelja. pa še združil s hrvaškimi.
467716-post_slo.gif

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Ja ta radar naj bi meril v križišče, sam kokr je men znan ta radar še ne dela. Pa tut oba radarja na južni obvoznici v LJ sta brezveze.

Nazadnje urejeno: