Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kolega mi je razlagal, da je na pohodniške navigacije potrebno naložit modificiran firmware, da lahko berejo topo kartografijo s pašnikov. Pa me zanima, če je to res? V mislih imam eTrex 20 ali Dakota 20, ki imata možnost za microSD.
Citat: Uporabnik smukec pravi:
Kolega mi je razlagal, da je na pohodniške navigacije potrebno naložit modificiran firmware, da lahko berejo topo kartografijo s pašnikov. Pa me zanima, če je to res? V mislih imam eTrex 20 ali Dakota 20, ki imata možnost za microSD.
Nimam čisto nobenih izkušenj s pohodniškimi navigacijami, ampak predvidevam, da ni teh problemov z izgubljanjem signala ali napačnim prikazovanjem pozicije? Sem pregledoval garminove navigacije in se mi zdi eTrex 20 vredu. Na mimovrste pride 170€. Ali mogoče kdo predlaga kaj drugega/boljšega za podoben denar?
Daleč najboljša zadeva tudi za pohodništvo je Garmin 13xx.
Nanj zlahka naložiš tudi topo karto in potem imaš odličen zemljevid na velikem ekranu-tisti mali ekrančki od dakote so velika žalost in bi se jaz še izgubil.
Topo karta odlično dela tudi na Garmin mobile Xt, ki ga imam naloženega na Nokii C7(dobiš malo rabljene že za slabih sto evrov)-GPS signal je dokaj dober in se ne zgublja, če pa imaš še GSM signal potem pa dela res natančno.
Pa še baterija ti v tem primeru drži vsaj pet ur.
Če ti je 5 ur avtonomije dovolj in če ni problem s slabim signaloma, je ok. Za vse ostalo se uporabiš temu namenjene naprave, ki imajo bistveno daljšo avtonomijo in boljše sprejemnike.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.