Pohodni čevlji

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.604
997
113
48
KR
Jaz sem ene 2 leti nazaj kupil Salomon X Ultra 4 GTX, pa mi niso bile všeč za hiking ali trail tek (pretrdi), tako da jih imam samo še za tako. No, 10 dni nazaj sem pa kupil Salomon XA PRO 3D V9 GTX in so mi res super. Oprijem se mi zdi res dober, je seveda trši kot Speedcross, ampak vseeno so precej mehkejši in tudi stabilnejši kot X Ultra 4 GTX.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Jaz sem ene 2 leti nazaj kupil Salomon X Ultra 4 GTX, pa mi niso bile všeč za hiking ali trail tek (pretrdi), tako da jih imam samo še za tako. No, 10 dni nazaj sem pa kupil Salomon XA PRO 3D V9 GTX in so mi res super. Oprijem se mi zdi res dober, je seveda trši kot Speedcross, ampak vseeno so precej mehkejši in tudi stabilnejši kot X Ultra 4 GTX.

Upam, da ti zdržijo... Se je kvaliteta tako pokvarila, da sem jaz po letih prešaltal na lasportivo za test...

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in p4pe

jello

Guru
22. sep 2008
10.167
3.886
113
Gtx in tek v istem stavku je bistroumni nesmisel, ker je 99% teh čevljev zaradi gtx membrane pretrdih za tek.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.399
113
Kakšen se ti zdi podplat od Salomon x ultra 4 GTX ?

Imam MID verzijo in oprijem se mi je OK, vendar se mu zdi precej trd oz. neblažen(kar sicer nekako gre skupaj s stabilnostjo).
.
Jaz sem jih v večini uporabljal na Pohorje in podobne hribe. Bili so top in so držali v mokrem, blatnem vedno. Se pa moraš navaditi, da stopiš s celo nogo naprej in ne samo s prsti ali pa po strani, ker je bil takrat čisto drugi oprijem. Edina stvar, ki me je na začetku motila je bil notranji lok, ki se mi je zdel izrazit ko sem čevlje kupil, čez kak mesec pa me sploh ni več motil.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.678
-1.362
63
Gtx je samo oznaka za membrano. Manj dihajo, namenjeni za tek, hojo v mokrem vremenu. S samim podplatom pa nima nobene veze.

• Všeč mi je
Reactions: p4pe

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.909
6.545
113
Hvala za tole... Sem tu zdaj vzela, razlika je ocitna.

Ta druga stran pa ne dela...

ha! očitno zafrknili pri ceni...

Hi "Jabe"
I regret to inform you that we cannot proceed with shipping your order as the item has not passed quality control.
We apologize to you for the inconvenience.
I would like to inform you that we have canceled the order and refunded the payment.
For further information we remain at your disposal.
Kind regards

Prodajajo se seveda še kar, ampak so 25€ dražje.

• Wow
Reactions: aljoman