Pohodni čevlji II.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
marell ima same neke cenene modele..od teh kaj ej na dohvatu ruke prisegam samo na na salomon. pa še to cenovni razred okoli 100 € vse pod tem so športni copati... ki se 1 2 3 razjebejo ce gres na "teren" znjimi.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Torej je bolje kupovati v Intersportu - ali kje drugje?

Če želiš res kvalitetno in originalno robo, potem JA
smile-1.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
marell ima same neke cenene modele..od teh kaj ej na dohvatu ruke prisegam samo na na salomon. pa še to cenovni razred okoli 100 € vse pod tem so športni copati... ki se 1 2 3 razjebejo ce gres na "teren" znjimi.
Tole je bil in še zmeraj je "zakon" copat od Merrella.

2029051-AA_400.jpg

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

normalno, ce pumax uvaza samo cefurske modele delane za balkan in bolgarijo.
smirk-1.gif

poglej malce cez mejo...

avantgarda

Pripravnik
13. mar 2008
186
0
16
Preživim tričetrt dneva v pohodnih čevljih, tako da ti iz mojih izkušenj predlagam:

Columbia ali Salomon.

Merrelovi copati meni niso odgovarjali.

Btw Columbia ni neka x firma, pri nam morda malce nepoznana, ampak če dobiš njihove copate v Hervisu za 50€ jih kupi, ne bo ti žal. Jaz sem nazadnje dal za njih preračunano 80€, pred dvema letoma, pa še jih zdaj nosim. Imam pa tudi druge stvari od njih, od hlač do srajc, in so kvalitetne, udobne in trpežne.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
--> Merrelovi copati meni niso odgovarjali.

Jebemtiš, a veš da meni tudi kot kaže ne najbolj
rolleyes-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
kaki ortopedski vložki zelo pomagajo. Jaz sem brez njih samo v natikačih ali bos.

(ortopedski, sem rekel, ne tisti za 3 evre)

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Ker me nekako ne razumeš, še enkrat: Jaz ne uvažam ničesar...ne Merrella, ne kakšnih drugih pohodnih, športnih,... copat
wink-1.gif

Je pa res, da ima vsaka firma in skoraj vsak copat svoje kopito za čevelj. In ker so noge različne tudi ne paše vsak model na vsako nogo.

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Alpina, designed in Slovenia, made in China.
Ne neumnosti otresat naokoli.
ne-ne-1.gif

@vincent: imam ravno ene take, pa jih mislim počasi menjat za kaj boljšega (po komaj cca 30 pohodniških dnevih), so se preveč zgonili. Žal je usnje navaden šit, ki premoči kot za šalo, pa še premehki so; novi materiali so povozili usnje po vseh frontah. Dobri čevlji se začnejo (žal) pri 150 in več €.
čisto prav ima!alpina sedaj ves srednji in nižji razred dela na kitajskem...samo še serija VX je delana v SLO!
jaz ima sicer gležnarje od garmonta in sem zelo zadovoljen,po 4 letih so še kar v dobrem stanju,malo so sicer obrabljeni podplati, ampak so še vedno vaserdiht in prav nič spraskani zaradi hoje po meliščih
aplauz.gif

cena 100-120€