A delaš za Triglav mogoče?Zato pa raje na pamet streljaš in iščeš alternative, ki jih ni. Komfort pač plačaš, ne moreš pa pol rečt, da so nateguni.
60% dražje zavarovanje za moj avto v PR1 tebi ni nateg?
A delaš za Triglav mogoče?Zato pa raje na pamet streljaš in iščeš alternative, ki jih ni. Komfort pač plačaš, ne moreš pa pol rečt, da so nateguni.
A delaš za Triglav mogoče?
60% dražje zavarovanje za moj avto v PR1 tebi ni nateg?
Verjamem da količinski popust nanese, sem poslal agentu (ki dela samo Triglav zavarovanja) v izračun max. kasko po moji polici in sem nato dobil izračun ki je bil za 60% dražji od Generali ponudbe - ne vem kaj bi rekel kot nateg. Sej agentu sem pisal kaj meni o ponudbi Generalija in ni bilo odgovora na SMS!Ne ne delam za zavarovalnico, znam pa prečitat splošne pogoje pri zavarovanju.
Ne vem kje in kako sklepate zavarovanja, k meni pride agent, ponudi max popust, ki ga lahko on da, včasih še kam pokliče za dodatni procent popusta. Imam na triglavu vse avtomobile, kamper in nepremičnine. Na več zavarovanj dobim še dodatni popust 18%. Če pa skačeš kot žaba od ene zavarovalnice na drugo in zavaruješ samo en avto, pa verjamem, da je dražje. Prejšnji teden sem zavaroval kamper in je bilo 750eur z asistenco+ in kasko. Upoštevan je bil 10% ind. popust