No ja.
Da najprej nekaj razčistimo. Ne vem zakaj si šel pisat, da če se strinjam, da je podpis od softiča reklama. Ja, je in kot take je ne bi smel imeti v podpisu. Torej zrihtaj mu banano za teden dni, če ne spremeni pa pač podaljšaš.
Ampak, ko tukaj nekaj Mateja opravičuješ. On kao da nekaj forumu. Ja, kaj mu da? Svojo firmo reklamira. Če bi bil ne vem kak stručko in bi tukaj deloval NEODVISNO, potem bi se delno strinjal s tabo.
Isto je imel softič nekaj časa nazaj temo o tem, da je nabavil gume preko neta in opisal svoje izkušnje. Hkrati je še v več drugih temah isto podal svoje mnenje. Kot dejanskemu uporabniku nečesa od česar NE živi, njegovim komentarjem precej bolj verjamem in menim, da je za forum naredil isto ali še več kot Matey. Torej bi bila lahko tudi za njega ista obrazložitev kot za Mateya.
Ok, konkretno v tem primeru softiča, sem prepričan, da ima neko korist od tega
, ampak tukaj ne govorimo več o njegovem podpisu, o katerem se strinjamo, da je prepovedana reklama. Tukaj govorimo o nekem kvazi opravičilu Mateyeve isto reklame.
V glavnem, vaša stvar. Meni se fučka za konkretno te stvari (ko mi bo kaj presedlo, bom enostavno odšel, ne bi bil prvi forum), vendar take stvari mečejo zelo slabo luč na sam forum in pač, ko nekomu preseže vse skupaj, gre dol. Pa verjetno se strinjamo, da to niso bu(h)tljni kot ..... (raj ne bom imenoval, da me ne bo asfaltiral
) temveč kvalitetni uporabniki, kateri razmišljajo s svojo glavo (denimo dekca). In to, da moderatorji tukaj izumljate neka kvazi opravičila zakaj pa za moderatorje TOČNO NAVEDENO JAVNO OBJAVLJENO PRAVILO ne drži, je vsekakor korak v nepravo smer.
Pač, kot rečeno, zraven pravila napišite, da to za moderatorje, bu(h)tljne, pi.čke, itd. ne drži in bo vse kulj.
Ne pa tukaj z nekimi kvazi opravičili post festum nekaj opravičevat, kar se naj ne bi smelo dogajat. S tem samo kažete kako neresni ste. Ker kolikor vem, bi za moderatorje moral biti FAQ sveta smer, katero se drži, ne pa potem tukaj neke izjeme iskat in opravičevat z bullshit opravičili.