Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Vidim zdaj v avtu, ko sedež ven vržem, da je orng zmečkan od isofixa. Pa me zanima, če se da kaj spod položit, da bi se to malo manj poznalo? Kako plastiko ali res trdo peno? Obstaja kaj namenskega za to že?
Citat: Uporabnik KillaKHAN pravi:
Vidim zdaj v avtu, ko sedež ven vržem, da je orng zmečkan od isofixa. Pa me zanima, če se da kaj spod položit, da bi se to malo manj poznalo? Kako plastiko ali res trdo peno? Obstaja kaj namenskega za to že?
Jaz nimam pa nič. V prejšnjem avtu ko sem po dveh letih isofix ven staknil se je sedež nazaj poravnal v parih dneh. Pa je bil kolikor je sploh možno pomečkan ker je bil isofix kar naravnost notr zatlačen, nič pod kotom. Ne vem pa od česa bi se sedež spodaj lahko umazal. A sedež v blato pomočiš preden ga vtakneš v avto?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.