podjetniki banda

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ja, tak je tipičn slovenski privatnik,
shocked-1.gif

hysterical-1.gif

Si tako odkrit tudi na razgovoru za službo?
Ne.
tongue-1.gif

......psovka je pa vseeno, pa če se na glavo postavte
evil.gif

oj,ti capl
uf-1.gif

pozdrav.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Evo ravnokar povečerjal pred pol ure ustavil delavnico. Zagon spet zjutraj 6 pa še mal....

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Zagreje al pregreje... Če si pa kaj usral bo pa itak cviiiiiiiiiil povedal,ker ležaja obrnjenega v ojnici ne pozabiš

I

Izbrisan uporabnik #9334

Jaz že cel dan po malem razmišljam, kako bi formuliral mojo lastno odločbo (sp) vladi in davčni, da ne bom plačal davka na ostanek dohodka za današnji dan Stavke državnega sektorja, (8/1984 d.ur na delavca v letu 2013 + ocenjen izpad dohodka, ker sem imel težave pri delu zaradi štrajka), torej štrajka, ki bi se moral glasiti na tiste, ki imajo mesečne neto plače okoli minimuma ali manj!

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
tud to se zgodi... Tisto z obrnjrnim ležajem se je pa res men zgodil, šalco je toliko zasukalo da je zaprlo oljni kanal. Sledil je grozen cviiiiiiiiiiiiiiil,ponovni zagon ni bil več mogoč ker je prielo ležaj, čez par dni ko je prišel mehanik pa je užgal normalno kot da ni bilo nič.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Jaz že cel dan po malem razmišljam, kako bi formuliral mojo lastno odločbo (sp) vladi in davčni, da ne bom plačal davka na ostanek dohodka za današnji dan Stavke državnega sektorja, (8/1984 d.ur na delavca v letu 2013 + ocenjen izpad dohodka, ker sem imel težave pri delu zaradi štrajka), torej štrajka, ki bi se moral glasiti na tiste, ki imajo mesečne neto plače okoli okoli minimuma ali manj !
kaj je že to manj kot minimum???

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
To niso tumarije ampak dejstvo.
,,privatnik,, doživlja podobno usodo kot ,,cigan,, -beseda, ki je služila za poimenovanje določene skupine ljudi, se je sčasoma prelevila v zmerljivko, ki pa so jo prepovedali in nadomestili z novo.
....tak da, zobe stisnit in par let potrpet, dokler človekoljubci ne dosežejo prepovedi uporabe te žaljivke....
evil.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
po 16 alter umre. to je čas k vsi JU odidejo domov in ostanejo sposobni podjetniki na šiht. rešujejo svet, državo, družino, firmo..al raj kar galaksijo?

in te pravljice.

vsem se je končal delovnik. JU ob 15 ali 16. podjetnikom pa tudi.
kaj si s tem želel povedat?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Ja.
zakaj pa ne ?

očitno ne več kaj je podjetnik.

čestitam ti ob velecenjenemu kapitalističnemu dosežki, ki ti omogoča delo od 6 do 18.

žena in družina so veseli, tršice pa tut. otrok je vzgojen in pozna lik očeta.