podjetniki banda

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
po 16 alter umre. to je čas k vsi JU odidejo domov in ostanejo sposobni podjetniki na šiht. rešujejo svet, državo, družino, firmo..al raj kar galaksijo?

in te pravljice.

vsem se je končal delovnik. JU ob 15 ali 16. podjetnikom pa tudi.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.142
319
83
Jaz sem še gor. Pa zjutri sem bil tud že
uf-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
To pa je značilnost slovenskih pojetnikov, slovenska folklora,...,ker je podjetnik, ne sme delat ampak samo nakladat, kako se mora delavec uničit za njegov profit in seveda astronomsko zaslužit v rekordnem času,pa normalno, zapufan do grla, ko ne more odplačevat je pa plačilna nedisciplina kriva, če mu tak način ne znese, je seveda kriva država in delovna sila, da pa sam ves čas visi po forumih, to pa seveda ni krivo popolnoma nič.
Ja, tak je tipičn slovenski privatnik,
shocked-1.gif

hysterical-1.gif

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.142
319
83
Dej capl nehi s takim. NIkomur nisem dolžan, nimam pufa, plačujem redno in ne utajujem davkov - že ves čas. Tudi računa še nikol nisem imel blokiranega.
Res pa, da se ne vozim naokol z bemflom ali audijem.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik capl pravi:
To pa je značilnost slovenskih pojetnikov, slovenska folklora,...,ker je podjetnik, ne sme delat ampak samo nakladat, kako se mora delavec uničit za njegov profit in seveda astronomsko zaslužit v rekordnem času,pa normalno, zapufan do grla, ko ne more odplačevat je pa plačilna nedisciplina kriva, če mu tak način ne znese, je seveda kriva država in delovna sila, da pa sam ves čas visi po forumih, to pa seveda ni krivo popolnoma nič.
Ja, tak je tipičn slovenski privatnik,
shocked-1.gif

hysterical-1.gif

zbudi se dečko
grin1.gif

ne nakladaj kar ti ti jasno najprej petkrat preštudiraj kaj boš napisal pol pa piši in ne pobrkaj pojmov : podjetnik -privatnik .
če imaš slabe izkušnje z doo-ji ali z s.p. -ji ne vem je pa velika razlika med njimi .

pozdrav.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Privatnik : podjetnik : manager - v čem je bistvena razlika?

Kdo je tu bolj izpostavljen in kdo od teh treh najmanj? In kje se počuti delavec bolj varnega.

Definiraj, potem se bomo pa šli o psovkah in kletvicah!