Poceni "lep" kitajček iz bolhe ali?

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Kaj pa kaj takega? Mi je padel v uč, tudi cena je lepa, pa zmogljiv je precej...

Sam uporabljam Ulefon Paris, zelo dober telefon , razen GPS-a, zato ga imam sedaj namesto tablice za novice. Ostalo deluje pa super in še zelo hiter je, pa kamera je zelo dobra. GPS pa včasih sploh ne dela, ali pa z 1/2 urno zamudo, tako, da se za kitajčka verjetno ne bom več odločil, ker mi GPS veliko pomeni.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Ce ze kitajceka kupujes najboljse kaksnega xiaomi, pa se brez ddv ga dobis ce vzames pravo metodo posiljanja (preko anglije).

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Problem večina Xiaomi-jev je, da niso najbolj kompatibilni z našimi omrežji...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Mah kaj komplicirate, sem že takoj tega nalimal za okol 85€.

Če se bomo pa okol 200&#8364 menil je pa potem res malo za poštudirat. Tisto je pa že druga tema
tongue-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Kompatibilni so vsi, se pa zna zgodit da ne podpirajo kakšne frekvence za LTE. Če ti je LTE primarnega pomena pač vzameš International verzijo.

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
jest ti prodam svojega sony z3 compact sicer ralbjenega ampak kot nov. second glas ima gor pa vedno je bil v silikonu za podoben denar pa imaš vsaj telefon tako kot je treba

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.229
1.367
113
Ponavadi imajo leto garancije. Pri nas seveda ne. Če pa pošlješ k njim, pa jo imaš. Ampak tu vzami v račun, da traja 3 tedne tja in 3 tedne nazaj, pa enih 15€ je poštnina.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
V tegale sem se pa enostavno zaljubil
smile-1.gif
. Ve kdo, kako to spravit do nas, brez kakšnih davkov in podobnega? Najbrž ne bo šlo, a ne?

krko

Guru
5. sep 2010
2.698
1.397
113
Kupiš tukaj efox shop.

Pošljejo iz skladišča v EU. Telefon dobiš v 2-3 dneh.

edit: vidim, da nimajo rjavega :/

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
V tegale sem se pa enostavno zaljubil
smile-1.gif
. Ve kdo, kako to spravit do nas, brez kakšnih davkov in podobnega? Najbrž ne bo šlo, a ne?
To je vertu kopija :D kupiš original za par 1000€ pa je :D

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
A za te CUBOT telefone je kaj podpore ?? Kakšne nadgradnje ,podpora.... ?

http://www.efox-shop.com/-g-305614

Kateri takšen cenovno ugoden kitajc pa ima "najboljšo" podporo ?

Ulefone,Leagoo,Homtom,DogeeCubot.....??

Hvala.lp

Za zgornjega ne rabiš nobene podpore, ker enostavno dela in marsikaj zdrži
wink-1.gif

Imam ga od prvih dni, kar ga je Efox začel prodajati in sva skupaj v zelo neugodnemu okolju - zelo fin železov prah.
Edino kar sem menjal je zvočnik (za zvonenje), ker ga je totalno zabilo z tem prahom (še vsakega mi je).
Padcev in podobnih nerodnosti pa pomoje zdrži še in še saj mi večkrat pade iz žepa.
Med vožnjo z motorjem mi je padel iz žepa in sem ga med pobiranjem še pohodil na kamniti poti - raztrgala se je samo zaščitna folija
wink-1.gif

BDW: Samsung xcover2 mi je zdržal slabo leto(handydestroyer
grims-1.gif
).

Glede Homtom HT20 lahko pripomnim, da na našemu koncu slabo deluje v Telekom omrežju saj očitno ne podpira vseh frekvenčnih območij.
Z Simobil (Bob) kartico deluje OK.