Poceni "lep" kitajček iz bolhe ali?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Za drugi telefon bi si omislil nekaj poceni iz Bolhe in tale mi je padel v oči. Kilometre hvalospevov, ampak če drži, je cena res dobra, ker za tak denar dobiš bolj kot ne "cheap" plastične telefone, ne pa "premium" izgleda. Ima kdo tole, ali pa če lahko iz prve roke pove mnenje? Hvala!

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Android z "kar" 1GB RAM-a bo štekal ko nor. Na teh velikanskih 8GB notranjega pomnilnika pa ne boš naložio nič, ker bodo googlovi updati in podobno sranje prej kot slej zasedli celotni pomnilnik.

Našel si zlato:
hysterical-1.gif

Citat:
Komentar: NI nobenega dvoma o zmagovalcu - več kot očitno zmaga ta telefon, saj ima praktično enkrat močnejši procesor! Procesor tega telefona ima namreč kar 4 jedra po 1.3 GHz, medtem, ko ima iPhone 6 komaj 2 jedri in je zato enkrat manj močan, posledično pa tudi enkrat počasnejši pri raznoraznih operac
Citat:
Ta telefon: 1 GB
iPhone 6: 1 GB

Komentar: Po tej karakteristiki sta oba telefona enaka, vendar pa bi, glede na razmerje med tema dvema telefonoma v ceni, moral imeti iPhone najmanj 10 krat več RAM-a, v resnici pa ga ima povsem enako.
Citat:
Če torej potegnemo črto, lahko rečemo, da iPhone 6, kljub temu, da gre za skoraj 10 krat dražji telefon, od tega telefona v oglasu, NI v prav nobeni karakteristiki BOLJŠI od tega telefona!
Od njega se torej razlikuje le po "jabolčku" na zadnji strani telefona in pa seveda po nekaterih, bistveno slabših specifikacijah (bistveno slabši procesor, bistveno slabša sprednja kamera itd.).
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Android z "kar" 1GB RAM-a bo štekal ko nor. Na teh velikanskih 8GB notranjega pomnilnika pa ne boš naložio nič, ker bodo googlovi updati in podobno sranje prej kot slej zasedli celotni pomnilnik.

Našel si zlato:
hysterical-1.gif

Citat:
Komentar: NI nobenega dvoma o zmagovalcu - več kot očitno zmaga ta telefon, saj ima praktično enkrat močnejši procesor! Procesor tega telefona ima namreč kar 4 jedra po 1.3 GHz, medtem, ko ima iPhone 6 komaj 2 jedri in je zato enkrat manj močan, posledično pa tudi enkrat počasnejši pri raznoraznih operac
Citat:
Ta telefon: 1 GB
iPhone 6: 1 GB

Komentar: Po tej karakteristiki sta oba telefona enaka, vendar pa bi, glede na razmerje med tema dvema telefonoma v ceni, moral imeti iPhone najmanj 10 krat več RAM-a, v resnici pa ga ima povsem enako.
Citat:
Če torej potegnemo črto, lahko rečemo, da iPhone 6, kljub temu, da gre za skoraj 10 krat dražji telefon, od tega telefona v oglasu, NI v prav nobeni karakteristiki BOLJŠI od tega telefona!
Od njega se torej razlikuje le po "jabolčku" na zadnji strani telefona in pa seveda po nekaterih, bistveno slabših specifikacijah (bistveno slabši procesor, bistveno slabša sprednja kamera itd.).
bonk.gif

Baterija: zelo močna 2050 mAh (Lithium), ki dosega odlične rezultate!
hysterical-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Sem najprej pomislil da nekdo dela reklamo za svoj oglas. Pa sem potem videl gsmmobil, pa sem rekel da on pa že ni tako nizko.sel da bi na tak način prodajal telefon

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
no.. nagradno vprašanje.... koliko je v resnici plačal za tole sranje.

20€?
confused-1.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Za drugi telefon bi si omislil nekaj poceni iz Bolhe in tale mi je padel v oči. Kilometre hvalospevov, ampak če drži, je cena res dobra, ker za tak denar dobiš bolj kot ne "cheap" plastične telefone, ne pa "premium" izgleda. Ima kdo tole, ali pa če lahko iz prve roke pove mnenje? Hvala!

Od tega prodajalca ne bi kupil iz principa, zaradi nakladanja.
stupid-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Zakaj mu je bilo treba delati tako dolg oglas oz. 500x copy/paste-at?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Saj imate prav, na hitro sem preletel oglas, pa sem mislil, da je tole vredu stvar. Ah, alteraši rešijo vse, nam tega jajca kupoval
wink-1.gif
. Mislim, da bo za drugi telefon kakšen Cubot čisto super (Manito recimo). Thx vsem!

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.836
2.116
113
Eden bolj bizarnih oglasov. Na trenutke sem pozabil, kje, kdo in kaj sem. Če sploh sem in v kateri dimeziji.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Po drugi strani pa, če gledam tukaj gor podane alternative, je vse vsaj 2x cene (strela jasna, jaz sem dal samo za ovitek skoraj toliko). Za tak denar pa res ne vek kaj bi nekomu priporočil? Morda kakega rabljenega S2?