Pobesneli policist se je zabarikadiral v hiško

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Vir2

Pobesneli nekdanji policist, ki je ubil že več oseb, na njegovem spisku pa je še nekje 40 folka in njih družin, je bil odkrit, posledično se je zabarikadiral v počitniško hišico, ki je po gunfightu in izstreljenem solzilcu zagorela, iz nje pa se je slišal tudi en strel...zanekrat čakajo, da se pogorošče malo skulira...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.537
113
In to vse zaradi tega, ker je opozarjal na nepravilnosti in se pritožil, ker so sodelavci uporabljali izraz "nigger"?

Zaradi njegovih sposobnosti so se ga očitno tudi izredno bali - pred dnevi so brez opozorila s streli prerešetali avto, v katerem sta bili raznašalki časopisov. Ker so mislili, da je morda v njem on.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Tisto je bil velik fail...očitno so bili oboroženci orenk prestrašeni...no saj tudi v tem poslednjem spopadu je 2 ustrelil, od tega je eden umrl...kot kaže pa, je končal v plamenih hiške..

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Na pogorišču našli posmrtne ostanke...zdej samo še treba potrditi, da gre za njegove...očitno je konec in tisti s seznama za odstrel lahko mirno zadihajo.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Kar je škoda.
frown-1.gif

Nobenega ni fental brezveze.
grims-1.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Kolikor sem uspel razumeti, se mi zdi, da je bi en tak Dexter.
Ko je zatajil sistem, je pač vzel pravico v svoje roke.

Vprašanje pa je, ali si je delovanje sistema tolmačil prav ali ne.

Iskreno povedano, sem se že večkrat vprašal, kdaj se bo en tak našel pri nas.
Tovšakova je zapravila denar, ki so ga sodelavci zbrali za družino ponesrečenega sodelavca, pa se ji ni zgodilo nič. Gospa uživa naprej na svojem ranču...
Človek se resno vpraša, kdaj se bo nekomu strgal.
No ja, saj se mu je. Možak ji je menda nastavil bombo na vrata, a se ni sprožila.
Se mi je gospa Tovšak prav zasmilila, ko je bila čist pretresena zaradi tega.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.410
7.522
113
v civiliziranem svetu je tako, da imamo institucije zato da popravljajo krivice.

Predstavljaj si da tvoj sosed vzame pravico v svoje roke ker se mu zdi krivicno tvoje kosenje trave ob nedeljah. In te ustreli. Ker ze 10 let klice policijo, te tozi, pise varuhu clovekovih pravic in se ne zgodi nic. In neko nedeljo vzame pravico v svoje roke in te ubije.

To ne gre tako. Kar pa se tice vegrada - grdo se bo slisalo ampak: dokler so ti delavci na roke dobivali denar (in bli vsi po vrsti socialni problem brez dohodka) je blo vse ok. Enkrat se je pa zgodba ustavila. Ce bi nehal delat takoj ko ni blo vec izplacil na racun bi tud hilda prej mogla odnehat.

Upam pa da jo lepo obsodijo zarad betnave in se tetka cicne na Igu...znajo bit babnice tam hujsa druzba kot gospodje na dobu...

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.536
856
113
Mislim, da Gaston cilja na to (percepcijo), da pri nas ta civiliziran sistem ne deluje.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.410
7.522
113
no jaz pa sem mnenja da, relativno na ostale drzave, se kar deluje. gotovo so drzave kjer je to bolje ampak stevilcno gledano je slabsih veliko vec...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mah, dokler en pobija zločince, naj jih... Vejretno noben ne šel v tako skrajnost zarad kosilnice v nedeljo.

zakaj je dexter tok uspešna nadaljevanka? ker folk podpira take posameznike.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.378
7.064
113
Ne blodi, tudi weed, bones, house, etc...so zelo uspešne serije, ali so bile.

Bolj ko je serija "sprevržena", bolj uspešna ja, poglej si samo californication.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no ja... sej kaj pa je narobe s califonication? sej tak lajf si marsikdo želi potihem... sej te nadaljavanke nam sam kažejo kaj je folku všeč, samo ne upajo na tak način živet.

pustimo housa, k ga gleda drug krog ljudi.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.378
7.064
113
saj vse serije vsebujejo nek element, kako ljudje želijo živet, da se lahko poistovetijo s junaki.

ampak civiliziran svet ne more tako delovati, smo že imeli takšne načine v preteklosti, pa se niso obdržali dolgo, torej vseeno ljudje v neki točki začnejo "razmišljati z glavo".

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja ponavadi zadeva uide izpod nadzora...

robin hood je preživel in vladal do svojega konca!
smile-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
no ja... sej kaj pa je narobe s califonication? sej tak lajf si marsikdo želi potihem... sej te nadaljavanke nam sam kažejo kaj je folku všeč, samo ne upajo na tak način živet.

Če bi res blo vse tak easy kot je Hanku bi jaz bil zelo vesel
grin1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja ponavadi zadeva uide izpod nadzora...

robin hood je preživel in vladal do svojega konca!
smile-1.gif

Richard Levjesrčni je bil Francoz in ni znal besede angleško. Tko, da ne verjet vse...
bonk.gif

Od Robin hooda sem pa tolk ziher, da ne bom šel niti na wikipedio gledat.