Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Zakaj? Ko je pobil tiste 4, jih še ni bilo tam, potem so ga pa skušali zajeti živega, zato so oblegali in čakali kaj bo, verjento bi se skušali izpogajati, drugače pa domnevam v kritju oklepnikov akcija, eden od treh je bil itak 'bergepanzer' torej inženirsko vozilo s plugom, primeren za rukniti dol kakšna vhodna vrata, da je imel tip atomsko zaklonišče, pa bi težko vedeli.
dvomim, da bi druge enote kot so GSG-9, GIGN, FBI-jevci ali pa naši kaj dosti drugače reagirali, itak se ni mudilo, talcev ni imel več, brezveze se nekaj zaganjati...
ruski specialci (pojma ne vem kako se imenujejo, mislm da so OMON, specnaz ima pa enoto Alfa, ampak tisto so vojaki, ne policisti) bi ga pa verjetno pognali v zrak skupaj s kmetijo pa še bližnje mesto
Citat:
Policija je tokom noæi bila obaveštena da je jedan lovokradica, poznat vlastima, ponovo u lovu, a na osnovu te informacije zatvoren je jedan put, a dva pripadnika specijalne jedinice policije Kobra zaustavili su u blizini mesta Anaberg vozilo osumnjičenog.
Specijalna jedinica uključena je u ovu akciju pošto se veæ godinama vodi borba protiv lovokradica u ovom kraju. Vozač automobila odmah je, prema rečima portparola policije u Donjoj Austriji Johanu Baumšlageru, otvorio vatru na pripadnike Kobre .
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Avstrijski državi je prihranil veliko denarja za sojenje in oskrbo v zaporu.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Včeraj je nekdanji lovec Alois ustrelil 3 policiste (enega od teh vzel kot talca in kasneje ubil) in reševalca, nato se je zabarikadiral na svoji kmetiji. Zaradi ogromne količine streliva in orožja, baje tudi ročnih bomb, je prišla na pomoč vojska z oklepniki, obleganje pa se je danes končalo, saj so domnevnega shizofrenika našli mrtvega, storil naj bi samomor
Klik
Še slovenska 'verzija'
Ne vem, ali se samo meni zdi, ali se ameriški scenarij sicer počasi, ampak vse bolj zanesljivo sidra tudi v našem območju
Hvala!Citat:
Uporabnik sajkek pravi:popravekCitat:
Uporabnik Pepe pravi: Avstrijski državi je prihranil veliko denarja za sojenje in oskrbo v zaporu.
To da si omejen si ze veckrat dokazal. ZAto so vsi tvoji nadaljni prikazi tvoje lastne umske podhranjenosti odvec.Citat:
Uporabnik capl pravi:
Tole je pa še za policaje hudo nelogičnoCitat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
To je bil kak morilec s premalo potrpljenja al' ni maral zamujanja al' kakšna je bila diagnoza, da ni mogel počakati?
Ne vem ali je bil kdaj zdravljen zaradi kake psihicne bolezni. Je pa rad pil in zivel je v vukoj.ebini kjer je polovica prepricana da veljajo samo njihova pravila.
Nekega dne se mu je policija zamerila. Vedel je kdaj priblizno se bo pripeljala patrulja po doloceni cesti in tako je lepo doma vzel pusko, sel v gostilno, pil in cakal, da pride patrulja mimo. Ampak je ni in ni bilo. Zato je odsel stran do ene ceste, kjer je se malo cakal. Na koncu je bi najden mrtev (samomor). Folk v gostilni pa je povedal, da je tam cakal par ur s prstimano pusko in da je imel plan prvo ustreliti oba policista nato pa bi se sebe.
Da, tudi jaz sem se vprasal kako da ni nihce iz ostarije (ko je izvedel za njegov plan), klical na policijo. Ampak v tistih krajih folk policije ne mara in se jim ideja verjetno niti ni zdela slaba. Po cesti, kjer jih je rpimarno cakal, pa sta se policista (nakljucno) pripelja cca 15 min po tem ko tega mozakarja ni bilo vec tam.
razumem da bi želel nekoga vzet s seboj, če se že odloči za samomor, ampak zakaj bi jih čakal v gostilni, če se vozijo po cesti in če niso prišli pravočasno (kar bi tudi moral predvidevat, ker nikoli ne pridejo) zakaj ni enostavno prestavil na naslednji dan......
in vse te podatke ste izvedeli od mrtvega samomorilca in jih tudi dokazali
ne vem, se mi zdi, da ,,Vučko,, sindrom hara po alterju,.....mater če ni zorgoniziral foruma iz maščevanja, najprej Evrofil, zdaj že ti
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
Da ti pomagam...Sinteza dragi moj, SINTEZA tega kar sem napisal je bistvo.
Citat:
Podatke smo izvedeli od cca 30 pric.
In da Vučko sindrom hara po alterju. Namrec tako kot Vuckotu drzava dovoli da nateguje zabite ljudi, tako tebi modi dovoljujejo da izrazas svoja mnenja ceprav so zgresena. Aja ne, ti se sam sebi zdis zabaven. No, malo jih je ki bi s teboj delili to mnenje.