Po-oralni poljub

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
1. Bravo, tega sama še nisem ugotovila
smile-1.gif

2. Dej bit purintanc. Sčekiraj še ostale teme pa se oglasi na vsak mimosun, da boš zadovoljil svoje potrebe in nagnjenja. BMK.
grin1.gif

LP

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Kdor ima probleme s tem, potem je res lepo da se najdeta dva enaka. Verjetno pa ma kdo pomisleke, ljudej smo si razlici. Najprej mal oralni henki penki, pod tus, pa naprej
hysterical-1.gif
Kriza

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
heh, kere debate... sm bla rahlo odsotna, tok da sm mela zdej prilko celo temo prebrat
hysterical-1.gif

se strinjam z marsikaterimi izjavami tuki... itak da je vse spontano... js osebno nimam nč proti temu... vse je v kontekstu... in lih ne razmišljam kdaj ga bom kušnla... pa če je primerno zdej al ni!
rolleyes-1.gif

Je pa fajn najdt nekoga na isti frekvenci... kr po mojm če bi naletela na kazga k me ne bi hotu kušnt po oralni obdelavi njegovga prjatla... bi js to odpikala... kr sama osebno obožuujeeeem poljubljanje, tok da brez tega pr men ne gre
cool-1.gif

sam kaj čmo... eni s(m)o odprti za take in take stvari, drugi niso...
wink-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Mene je zmotil v tej temi. Če me bo še kje drugje, se bom pa oglasil.

Ti se pa začni malo ohlajati, drugače boš prisilno ohlajena. Pa ne velja samo zate-->velja za vse v tej temi!

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Zgleda, da še ni stisnil čudežnega knofa za ban pa bi ga blazno rad.

Lahko si naredim alter pa ga banaj koliko ti paše, zaenkrat pa Bitch_inside ne ustreza nobenim pogojem za ban.
wink-1.gif

Thank you very much
grin1.gif
Lep dan želim.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Kje ti vidš đeka, jz ne vidm
rolleyes-1.gif
.
Samo lepo sm reku, ker pol pa na veliko jamrajo, eni lahko pišejo kar želijo, pa jih nič ne doleti, eni so pa skos bannani
crazy1.gif

@BI Kdo govori o kakem banu? Pogojem ne ustrezaš, a se približuješ meji. Da te pomirim-nisi edina
grin1.gif