Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ali je komu uspelo dodati Plutus kartico v google pay? Ko jo hočem dodati, mi napiše "card type not accepted". Na njihovi pomoči mi ne znajo pomagati, pravijo da je verjetno težava v google pay.
No se moram popraviti. Na začetku vem da ni šlo, sedaj pa sem uspešno dodal svojo plutus kartico v google pay. Zgleda so to res omogočili, mogoče s to zadnjo spremembo banke.
ne vem, na 11 je tako.
ali je potrebno imeti aplikacijo Curve pay odprto, da deluje plačilo s telefonom? meni je na POS terminalu napisalo "check your telephone"
Danes sem prejel 12 povabil (golden ticket) v vrednosti 50 EUR za vse, ki bi imeli Plutus cashback kartico (50 EUR dobite vi in tudi jaz po aktivaciji kartice).
Jaz sem z njo zadovoljen, odkar jo imam prejemam 5% cashback in sem prejel že 427 PLU * 3,2 EUR = 1.366,40 EUR. Več o njej si lahko preberete na spletu.
PLU tako hitro pada, da se ne splača držati kovancev, jaz jih sproti prodajam na vsake 3 mesece. mesečno naberem za kakih 60 EUR cashbacka, ko odštejem stroške vodenja računa 10 EUR in gas fee za prenos PLU, je to neto slabih 50 EUR cashbacka mesečno. čakam da PLU pade po 1 EUR, potem bom reskiral tistih 250 EUR za Hero level, da dobim dodaten cashback in perkse
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.