Ploščice v imitaciji lesa

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Opazil sem, da se ploščice dobijo že za cca enak denar kot laminat.
Ker ravno prenavljamo eno staro sobo, kjer je poden dokaj valovit oz "krastav"*, razmišljam, če bi bilo lažje dobit ravnino z lepilom in ploščicam?

Pa ker se veliko pomiva po tleh, se mi zdijo ploščice boljš, kot pa laminat, ko se čez par let začne poznat po robovih.

*krastav pomeni, da so nekje manjši kamenčki, nekje je bitumenska folija... pač ni lep gladek, kot bi moral bit.

Ima kod izkušnje s to stranjo??
http://www.keramikaoutlet.si/IMITACIJA-LESA?sort=p.price&order=ASC

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
hehe glih vceraj sem bil slucajno tam. Majo kr dobre cene. Sej keramika je keramika, sej noben ne pozna katera firma je kao ok in katera ni.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
Nimam nikjer laminata, imam pa nekaj klasičnih ploščic in ena ugodna varianta in nama z ženo čedna, ima v desetih letih konkretne sledi rabe. Gre za talne ploščice v kopalnici, na bolj obremenjenih mestih (pred umivalnikom denimo), se je nekoliko zdrgnil zgornji sloj od uporabe. Samo v toliko, da vsaka ploščica ni nujno hudo večna. Danes se mi zdi, da piše za kako zahtevnost uporabe so. Tam malo po letu 2000 to mogoče ni pisalo, mogoče pa mi sploh nismo vedeli, kaj je ta podatek in kaj je bolje.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.610
4.563
113
50
Na sončni strani ALP
Jst sem na hodnik dal keramiko iz INPOSa. Zadeva zgleda kot, da je les in samo bližnji pogled razkrije "resnico".
smile-1.gif

Da bi pa bivalno sobo tlakoval s keramiko?! Potem raje kakšen "heavy-duty" laminat za delavnice...

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Jaz imam po celotnem stanovanju keramiko (+talno), pa ne zamenjam za noben laminat. Imam pa Marazzi ploščice v imitaciji lesa...

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Jaz imam po celotnem stanovanju keramiko (+talno), pa ne zamenjam za noben laminat. Imam pa Marazzi ploščice v imitaciji lesa...
Isto pri meni, povsod imam keramiko + talno in je super.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
Citat:
Uporabnik satelite_mike pravi:
Kje dobit stenske ploščice visoki sijaj črne in bele?
Po top ceni!

Ne vem, če jih nisem videl v Kranju v Spaniaker!?
17758-icon_confused.gif

Ima kdo izkušnje z ploščicami LOVE?

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
6
38
če rabi kdo ploščice, naj se zapelje v vas Gorenje kjer imajo tovarno. Kar ti srce poželi okrog 11eur kvadrat pa še -10 na gotovino!

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.636
724
113
firma Gorenje ima, poleg Velenja, proizvodnjo tudi v vasi Gorenje (občina Šmartno ob Paki)