Pločevinasta kritina

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Razmišljamo o sanaciji strehe; obstoječo bi zamenjali za pločevinasto s posipom. Zanima me (tisti ki jo imate), kakšne so kaj izkušnje? Eni jo hvalijo, drugi grajajo... Katero priporočate?

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Vse je odvisno od proizvajalcev. Zdaj nevem tocno katera je bila tista, ampak sem za eno stranko, kritino dvakrat vozil nazaj, ker se je delala reklamacija. Preprosto tisti premaz je odstopil od pleha.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Mi imamo TAKO na bloku. Pred dvema letoma so jo namestili in dosedaj ni pesek nič odstopil. Kritina ima 50let garancije (tako je dejal predstavnik firme katera je imela čez montažo). Opazil sem da je poleti v mansardi malenkost manj vroče pri 30+stopinjah. Zabita je z žeblji, kateri se zabiajo vodoravno in mislim da je možnost, da jo veter odpihne zelo majhna.

Če želiš ti jo lahko jutri poslikam

edit: ko ti odpre stran klikni na Gerard---->ponudba strešnikov------>tradicional

Nazadnje urejeno:

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
tnx, ni treba slikat; je polno slik na netu; predvsem me zanimajo izkušnje po x letih (če so se pojavile kakšne težave)

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Pri nas doma imamo Gerard zdaj kakšni dve leti. Kritina je v redu, monterji pa niti ne. Prvi je prišel pogledat in poslal predračun. Ko smo želeli še neke spremembe in popravljen predračun, se ni več oglasil. Drugi pa so sicer lepo po dogovoru prišli in zmontirali, ampak precej šlampasto. Ko smo jih klicali za reklamacijo, so samo obljubljali da pridejo, pa ni bilo nikogar. Potem je bilo mami dosti in je poklicala na Lesnino (ki je zastopnik) in se pritožila. Čez dva dni so bili pri nas in popravili zadevo.
grin1.gif

Aja, ko je bila streha že nekaj mesecev zmontirana, je spet poklical prvi monter in vprašal če smo še zainteresirani.
stupid-1.gif