pljučna

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kuharji..dejte en simple recept za pripravo vsega okoli pljučne. spečt jo krvavo, rožnato..ni panike. zdej bi pa kaj okol. omako, prilogo. men je ok s frišnim belim kruhom, sam to je kmečko.

pa na koncu bi kak deci cvička spil, tko da ne ne bo neki..sladkega
 

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
, jst sm glih zadnjič jo dal v paco za en dan z oljem velik popra, dobro namazal z zenfom in strtim česnom, pa še mal rožmarina. nč posebnega, je pa zelo dobr, pa zenf se tud lepo zapeče pa je odličen. nč zažgan.

lp
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
prvo klasne mesne surovine mi je zal za zenf pa te agresivne dodatke. jaz bi jo spekel v izi..olivc, sol..pa zraven pa..hm..poprovo omako..jurčke..ne vem no
 

pimp

Pripravnik
30. jun 2011
761
0
16
49
Obišči stran
Najboljša je poprova omakca z zelenim poprčkom, super je jurčkova. ali pa kakšna z tartufi....

Opa softi bo imel zmenek
wink-1.gif
 

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
ja men je zenf top začimba. valda lahko pripraviš plain zadevo brez dodatkov samo s poprom, ampak pol je to pač meso. sej zenf lahko pobereš dol pa česen, pa pol spečeš, da ga nimaš preveč. ampak okus da vseeno pravi.

,lp
 

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
prvo klasne mesne surovine mi je zal za zenf pa te agresivne dodatke.

Na tenko namazi (tako, da se vidi meso skozi, ne da je vse cisto rumeno), ko je peceno, ne ostane prakticno nic vec od zenfa, samo v omako gre.
 

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kuharji..dejte en simple recept za pripravo vsega okoli pljučne. spečt jo krvavo, rožnato..ni panike. zdej bi pa kaj okol. omako, prilogo. men je ok s frišnim belim kruhom, sam to je kmečko.

pa na koncu bi kak deci cvička spil, tko da ne ne bo neki..sladkega

Em, ena izmed variant je tudi, da jih samo popečeš in vržeš gor jajc na uč.
cheer.gif
Simpl, pa dobr..
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Popečeš šnicl, jest najraj kr natur, ko je pečen ga vzameš iz ponve dodaš zeleni poper, malo belega vina pustiš, da dobro zavre, ponev naj bo fajn vroča, če želiš, da se malo bolj zveže dodaš še malo masla in zmaga

lp D
 

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
hm...tud dobr..

Če jem to v gostilni, ponavadi zraven ni priloge. Kaj sploh paše kle? Kruhovi cmoki? Testenine? Nič?
17758-icon_confused.gif


Sicer pa...zrezki so 0 v primerjavi s Tatarskim biftkom. mmmmmmmmm
aplauz.gif
 

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
hm...tud dobr..

Če jem to v gostilni, ponavadi zraven ni priloge. Kaj sploh paše kle? Kruhovi cmoki? Testenine? Nič?
17758-icon_confused.gif

Jaz ponavadi jem poleg jajce na oko in na oljčnem olju na hitro popečene kruhke s česnom.
Jem pa Biftek izključno brez omake.
 

pimp

Pripravnik
30. jun 2011
761
0
16
49
Obišči stran
paše paše! Pred leti smo trije kolegi sedli za mizo. Njegova punca je naredila kilo in pol tatara.
Požrli smo trije 1,5 kg tatara, 2l majoneze, francoskih sploh ne vem več koliko in 2l feferonov....matr je pasalo!! mmmm
Pol pa na hitrco kišto pira čez.

Se mi ga je prav zaluštalo....hvala bogu je v soboto rojstni dan se ga bom spet najedel
 

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ajde recimo, da ni problem v količini, (čeprav je
smile-1.gif
) - majoneza mi ne gre zraven tatraca..., kriminalno dejanje.
 

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ajde recimo, da ni problem v količini, (čeprav je
smile-1.gif
) - majoneza mi ne gre zraven tatraca..., kriminalno dejanje.

Ja to tud men ne gre skupaj. Popečen toast, maslo, tatarc..