Plinski žar na lavo

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Bom dal kar v kulinariko, saj bo tu najmanj smetenja vseznalcev, kot pa sem videl, je tu kar nekaj roštilj majstrov.
Za okroglo obletnico bom bratu za darilo kupil plinski žar na lavo. Sem malo pogooglal in kakšne hude izbire pri nas ni. Zasledil sem žar od Gorenca nekaj takega . Sicer sem našel še enega, ampak je precej manjši, tako da odpade.
Je ta žar od Gorenca ok, ali pa je stran vržen denar, ker kakšnega sranja ne bi rad kupoval? Kako je z lavo, koliko časa zdrži, saj sem videl, da se jo dobi posebej.

Hvala za odgovore.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Tukaj se je nekaj pisalo o žarih (tudi na lavo), je pa nekje debata od nedolgo nazaj, kjer se je pisalo prav o teh na lavo, a je trenutno ne najdem...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Tukaj se je nekaj pisalo o žarih (tudi na lavo), je pa nekje debata od nedolgo nazaj, kjer se je pisalo prav o teh na lavo, a je trenutno ne najdem...

A tale?
Nisem iskal na pravem podforumu. Hvala lepa.
nahrung002.gif

Če pa ima še kdo kakšno uporabno informacijo pa le na dan z besedo.

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Tale od Gorenca je majhen, pa jaz bi raje iskal takšnega, ki se pokrije. Jaz sem z našim chip-shit bau varianto zelo zadovoljen. Priporočam sprehod do bauhausa, obi-ja ipd in malo pogledaš

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
kot berem so Gorencevi žari "zakon"
Ali z Fe ploščo ali z LTŽ?

Imajo kar lepo ceno.

V leclercu tudi dobiš že kaj lepega za 150evrov, ne vem pa kakšna je kvaliteta.
Ima kdo kaj takega?

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Google tvoj prjatu
wink-1.gif

sicer pa mislim da je katalog enkrat od spomladi. Samo takrat ni blo vrta za zar. Bom pa z nakupom pocakal na razprodaje vrtnega programa proti jeseni, spotoma pa se cez en mesec v ihanu zarmojstre vprasal za nasvet kaj kupit. (kotlovsko plocevino, ltz....)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
A sem kdaj ze castil? Sicer pa danes tri tedne. Se pravi, tekmovanje zarmojster bo v soboto 14.7. Se pa bo dobilo kaj za pod zob tudi v petek zvecer, in letos zaradi okrogle obletnice tudi v nedeljo popoldan. V ponedeljek bom ko avion brez goriva.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.412
5.690
113
Citat:
Uporabnik grobo pravi:
Tale od Gorenca je majhen, pa jaz bi raje iskal takšnega, ki se pokrije. Jaz sem z našim chip-shit bau varianto zelo zadovoljen. Priporočam sprehod do bauhausa, obi-ja ipd in malo pogledaš
tudi jaz mam najcenejšega iz bauhauza. neki grillstar al kaj je. plinski za pokrit. čevapi pa tak dobri da popizdiš :D
za prvi je žar je super izbira. ne spičiš nekega resnega dnara, pogruntaš pa kaj hočeš oziroma rabiš in kaj ne za naslednji žar.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A sem kdaj ze castil? Sicer pa danes tri tedne. Se pravi, tekmovanje zarmojster bo v soboto 14.7. Se pa bo dobilo kaj za pod zob tudi v petek zvecer, in letos zaradi okrogle obletnice tudi v nedeljo popoldan. V ponedeljek bom ko avion brez goriva.
Mene ne!!!
10.gif