Citat:
Uporabnik ynos pravi:
posledično da so tudi bolj strastni, horny itd... (kar pa ni isto kot boljši v postelji).
Citat:
Uporabnik Duschmanyn pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
posledično da so tudi bolj strastni, horny itd... (kar pa ni isto kot boljši v postelji).
seveda, srbin=boljši v postelji
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Če maš plešo si dober pri oralnem zadovoljevanju, ker se noge drgnejo ob glavo. Posledično ti lasje izpadajo zaradi tega. Samo to velja samo če si plešast spredaj. Če si spredaj in zadaj, samo misliš da si dober.
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Če maš plešo si dober pri oralnem zadovoljevanju, ker se noge drgnejo ob glavo. Posledično ti lasje izpadajo zaradi tega. Samo to velja samo če si plešast spredaj. Če si spredaj in zadaj, samo misliš da si dober.
vrjetno misliš ob strani in ne spredaj? vsaj če govoriš o drgnenju nog ob glavo
Citat:
Če je fotr plešast, pol je ponavadi tud sin. Vpraš fotra kdaj je on ratov.
Moj na srečo ni!
Sicer pa, sej veste kaj pravjo o plešavosti na sprednji strani glave.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Hja. Naj se javi kakšna, ki bi ji bilo vseeno, če bi bil njen moški "ljubimec" z majhnim tičom.
Kakor poslušam, je veliko boljši feeling s konkretno širokim in primerno (<20) dolgim.
Zanimivo, v rodbini moje mame plešavosti ni (za razliko od mojega fotra, njegovega fotra ...), pa mene nekaj napada ... Al teorije ne drži al mam pa prozorne lase ...Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
Plesavost se deduje po mamini strani od njenega oceta.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Zanimivo, v rodbini moje mame plešavosti ni (za razliko od mojega fotra, njegovega fotra ...), pa mene nekaj napada ... Al teorije ne drži al mam pa prozorne lase ...Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
Plesavost se deduje po mamini strani od njenega oceta.