Citat:
vete za kerga ugodnega steklarja lj, dolenjska? eno ponudbo imam za dobrih 100€ za 6mm debelo steklo.
najbolj me jezijo pa uni k majo na netu obrazec da vprašaš, pa dobiš takoj nazaj mail, da bojo odgovoril v zelo kratkem času, pa po enem tednu še ni odgovora:S
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Edit: šele zdajle sem videl, da iščeš na obali. Jah, nič, pač ignoriraj moj post...
Na Gerbičevi v LJ je tale možakar, ki naredi marsikaj.
PLEKSI, AKRILNO STEKLO, IZDELKI IZ PLEKSI STEKLA PEČENKO
Acrytech d.o.o.
Gerbičeva 50a
1000 Ljubljana
Tel.: 01 281 11 47
Fax: 01 283 12 47
GSM: 041 688 364
E-mail: acrytech@siol.net
WWW: www.acrytech.si
V službi občasno damo kaj naredit k njemu...
Drži. Pri žaganju na mizarskih žagah je fino imet namenski list za žaganje trdih, plastičnih materialov, čeprav gre tudi z normalnim listom. Krivljenje je nekoliko večji problem, predvsem zaradi dokaj ozkega območja temperature plastičnosti in ne nazadnje sprememb dimenzije pri gretju. Še največji problem je glajenje žaganega roba, ki je pri laserskem razrezu minimalno deformiran, pri žagi pa precej matiran. Enkraten kontroliran poteg s strguljo ('ciklino') in nato hiter prehod z zelo vročim zrakom pa uredita tudi to - rob je enako lep kakor ploskev.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Rezat, vrtat ni problem. Sedaj sem ugotovil da se ga da tudi krivit(baje ga mora pogret na cca 115 C in krivis. Na visji temperaturi nastanejo mehurji v njem. Smo naredili neka vrata za delovni stroj. Original sajba nas bi stala ohoho, tako pa pleksi pa eno uro dela. No par mini mehurckov je nastalo, ampak sipa je lepo kriva po okvirju kabine,