Plavut?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39

Swimfin

Je to uporabno?

Enkrat berem, da je od 3. leta starosti, drugič do 3. leta. Nč jasno. Na slikah zgledajo iste.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
SwimFin comes in one size only.

SwimFin has been tried and tested and is proven to work for all ages, sizes and abilities. However, the packaging there is a chart saying SwimFin is suitable for children 15-30 kgs and gives an approximate age range of 3 - 6 years. This is a legal requirement for all buoyancy aids that have undergone safety testing and is for guidance only.

So, what happens if you have a child who is 5 years old but weighs 33kg? Is SwimFin suitable or isn't it? All we can say is that we have testimonials from people around the world telling us that it works for children of all ages.

The inventor of SwimFin, Kevin Moseley, is six-foot-three-inches tall, weighs over fourteen stones (that's approximately 200 pounds or 90 kgs) and a SwimFin will keep him afloat (he has personally tested this.)

This should give any parent or teacher peace of mind. However, as stated on the underside of each SwimFin, it must be used under constant, capable supervision.

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Swimfin

Je to uporabno?

Enkrat berem, da je od 3. leta starosti, drugič do 3. leta. Nč jasno. Na slikah zgledajo iste.

Oprosti, samo meni se zdi to bolj za Američane.

Si res želiš, da tvoj otrok zgleda neumno, ali pa da ti ga kdo zamenja za morskega psa?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Meni pa se tvoja izjava zdi bolj za Američane. Zakaj bi zaradi tega otrok izgledal neumno (bolj kot z rokavčki ali obročem), in kateri [cenzura], bi ga zamenjal z morskim psom?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
hysterical-1.gif

swim-fin-fun.jpg

Car

POSTman
4. avg 2007
8.575
1.825
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Že dlje časa sem to hotel napisat:
Na [cenzura] mi gre, ko se daje odgovore v tujem jeziku in kopirane iz gugla!!!
stupid-1.gif

Če si frajer, napiši svoje izkušnje, svoje mišljenje ali pa vsaj prevedi faking google!

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Meni pa se tvoja izjava zdi bolj za Američane. Zakaj bi zaradi tega otrok izgledal neumno (bolj kot z rokavčki ali obročem), in kateri [cenzura], bi ga zamenjal z morskim psom?

JFTC ti je že dal primer. Zakaj bi otrok zgledal neumno? Koliko otrok si jih pa že videl s tem? Če imaš otroke, bi jih dal v nek obljuden bazen s tem? Zamisli si situacijo, ko se jim vsi smejijo. Si mogoče uvoznik ali distributer za to zadevo?

Glede izgleda morskega psa pa je bila poanta, da nekje (ne v bazenu) lahko nekdo zamenja otroka s to zadevo na hrbtu za morskega psa...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Gal pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

JFTC ti je že dal primer. Zakaj bi otrok zgledal neumno? Koliko otrok si jih pa že videl s tem? Če imaš otroke, bi jih dal v nek obljuden bazen s tem? Zamisli si situacijo, ko se jim vsi smejijo. Si mogoče uvoznik ali distributer za to zadevo?

Glede izgleda morskega psa pa je bila poanta, da nekje (ne v bazenu) lahko nekdo zamenja otroka s to zadevo na hrbtu za morskega psa...

Koliko otrok si pa videl z rokavčki takrat, ko so jih izumili?
rolleyes-1.gif

In ne, nimam nič s tem izdelkom, niti nimam otrok, ki bi to nosili. Je pa vsaj glede na slike edini plavalni pripomoček, ki otroka drži v pravilnem položaju in pri tem ni neka ovira, kot so naprimer rokavčki ali obroč.
priden.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Že dlje časa sem to hotel napisat:
Na [cenzura] mi gre, ko se daje odgovore v tujem jeziku in kopirane iz gugla!!!
stupid-1.gif

Če si frajer, napiši svoje izkušnje, svoje mišljenje ali pa vsaj prevedi faking google!

STFU. Avtorju teme sem podal podatek, ki ga je zanimal in mislim, da bo iz angleščine znal razbrat tistih par cifer kaj pomenijo, niso vsi nerazgledani.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A naj kupim eno plavut in jo grem testirat, da bom mu potem smel podat podatke proizvajalca o starostni omejitvi? (kar ga je med drugim zanimalo, če si že nepismen)
bonk.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
hysterical-1.gif

swim-fin-fun.jpg

Sem mislil da je to zajebancija
bonk.gif

Men se je bolj tastar zdel smešen, za froce pa itak ni važno tut če bi bli nagi v bazenu. Le, da ni kakega župnika z novim A5 zraven
evil.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Uporabnik Gal pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Swimfin

Je to uporabno?

Si res želiš, da tvoj otrok zgleda neumno, ali pa da ti ga kdo zamenja za morskega psa?

Saj. Najprej imajo navadno Americani, nekaj let za njimi pa pri nas postane "in".

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.640
147
63
Zadeva je odlična zaradi pravilne lege v vodi.

Razni rokavčki so pač potuha, za učenje plavanja pa zadnja uporabna stvar.

Sm se pa poscal k sm uno sliko vidu z fotrom
hysterical-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.209
3.572
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Gal pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Swimfin

Je to uporabno?

Naredi za foro en test. Nabavi več komadov teh plavuti, pa se odpravi v toplice. Daj otroku na hrbet plavut, pa ga pošlji v bazenm ob bazenu pa stojnico in prodajaj plavuti. Boš videl, da boš v manj kot eni uri imel vse prodane. Če boš zadostne količone nabavil, bo polovica toplic hodla s temi plavutmi, med njimi tudi kaki fotri, pa babice.

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Ne rabim delati testa, ki si ga predlagal. Mislim, da imaš prav (glede na to, da top shop še vedno deluje in to zelo dobro).

Po drugi strani je pa to žalostno.
10.gif