Plačilo poštnine pri (ne)prodaji predmeta

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Na Facebooku so 4 Patricije Jelen
smile-1.gif

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Ja!
shocked-1.gif

Še sreča, da nisem poslal, ker sem že imel takšne izkušnje, da ne prevzamejo paketa.
Žal mi je za tebe, ko si si naredil stroške zaradi nedoraslih osebkov.
Čeprav vsaka šola nekaj stane te pa izuči za v naprej.

jello

Guru
22. sep 2008
10.310
3.932
113
V čem pa je finta tega da naročiš in potem ne prevzameš? Ne razumem.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Sem poslal že precej stvari po pošti, pa sem imel do sedaj kar srečo, ker so se vsi držali dogovora.
Sedaj bom pa postal tečen in grem v soboto do nje, upam da se bo dalo kaj človeško dogovoriti.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.467
2.449
113
Citat:
Uporabnik jello pravi:
V čem pa je finta tega da naročiš in potem ne prevzameš? Ne razumem.

Revčki, ni druge razlage. Človek mora biti duševno moten. Edina logična razlaga je ta, daa v afektu kupuje, potem pa pride zadaj za njo/njim in si premisli. Ena razlaga pa je še ta, da med tem časom ko naroči pride bolj ugoden oglas in se pač odloči za tistega bolj ugodnega ampak to je potem podgana od človeka.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.467
2.449
113
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Sedaj bom pa postal tečen in grem v soboto do nje, upam da se bo dalo kaj človeško dogovoriti.

Škoda časa, živcev in denarja. Od kdaj se ukvarjaš z govnom? Jaz se nikoli nisem, sploh pa ne za par €.
wink-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ksz

Eni si zadnji moment premislijo, ali pa nimajo denarja oz. jim ga je škoda, ali pa si tok neki želijo, da iščejo in najdejo stvar bližje da jo grejo takoj iskat.

Bilo bi pošteno da bi ti povedala, drugače pa poglej, brezveze da za tistih nekaj € skačeš okoli. Sej se ji bo vrnilo po drugi strani.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Pri 5 naročiš in potem prvi, ki prinese plačaš ostale odjaviš
hysterical-1.gif

Principi nove ekonomije
evil.gif

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Slej ko prej tudi taki prodajajo stvari!
Probaj čez en mesec, da si zasledil oglas in če še prodaja mobilnik (tipaj če ima kaj).Upaj, da pošlje po pošti in ji vrneš za situacijo.

''Kolo sreče se okreče''

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Na Facebooku so 4 Patricije Jelen
smile-1.gif

No, ma je velika verjetnost, da je prava, ker ima v opisu tudi kraj bivanja izbran Piran.
Pošlji ji sporočilo, pa jo povprašaj, ali pa zaprosi za prijateljstvo in ji na zid kaj lepega napiši.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Potem je prava
smile-1.gif

Danes sem čudežno po grožnji s policijsko ovadbo dobil odgovor:
Citat:
Pozdravljeni!
Opravičujem se, ker nisem sprejela Vašega telefona, kot smo se dogovorili. Bila sem udeležena v prometni nesreči in komaj včeraj izpuščena iz bolnišnice! Ko sem dobila nazaj svoj telefon, nisem mogla verjeti, koliko klicev in sms-ov premore ena ena človeška osebnost, zaradi par evrov!! Upala sem, da bo po mojem prihodu iz bolnišnice telefon še vedno na pošti, da bi ga sprejela. Ampak ga zaradi vaše egoističnosti in grožnje za ovadbo, ne bom! Prosim, če mi pošljete Vašo številko računa in točen znesek, ki Vam ga "dolgujem"! Lep pozdrav, Patricija

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Potem je prava
smile-1.gif

Citat:
Pozdravljeni!
Opravičujem se, ker nisem sprejela Vašega telefona, kot smo se dogovorili. Bila sem udeležena v prometni nesreči in komaj včeraj izpuščena iz bolnišnice! Ko sem dobila nazaj svoj telefon, nisem mogla verjeti, koliko klicev in sms-ov premore ena ena človeška osebnost, zaradi par evrov!! Upala sem, da bo po mojem prihodu iz bolnišnice telefon še vedno na pošti, da bi ga sprejela. Ampak ga zaradi vaše egoističnosti in grožnje za ovadbo, ne bom! Prosim, če mi pošljete Vašo številko računa in točen znesek, ki Vam ga "dolgujem"! Lep pozdrav, Patricija

in zdj?
te je kaj sram?
stupid-1.gif

ovadbo?
hahhaha

PS: itak da ni bila v bolnišnici...sam da se spustiš na tak nivo...jao jao jao...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Kmalu bo rekla, da je zaradi zvonenja telefona zabila kam in splavila. Pa da je on kriv
hysterical-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Potem je prava
smile-1.gif

Citat:
Pozdravljeni!

Še dobro da imajo v bolnicah WLAN da je lahko na FB visela vsak dan in pisala glupe statuse.
Pošlji ji št. računa, da ti nakaže denar, iz principa. Ker laže.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Hahahaha.. Meni se je ZGODILO ENAKO, sicer ne s to punco ampak z eno drugo, imena ne bom omenjala. Pošljem ji paket v vrednosti 50€, punca ga ni prevzela in je celo trdila da ga nisem poslala. No, potem sem paket dobila nazaj, in sem ji predlagala, da ji ga osebno dostavim - je kar prekinila zvezo. LOOL
Ampak tkole me ne bo noben več nategnil. Denar hočem vnaprej, šele potem pošljem. Enkrat sem pa eni punci pošiljala neke lake za nohte in bi jih mogla tud plačat ob prevzemu; paket je plačala AMPAK potem je pa začela da paketa sploh ni dobila in da hoče denar nazaj... še dobr da sva mele skupno frendico, ki ji je ona vsa happy razlagala o novih lakih za nohte ki jih je tako poceni dobila
smirk-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.310
3.932
113
Ojoj,...tole bi moral pa še kakšen mesec zadržat v bolnici oziroma eni drugi ustanovi.
bonk.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik dobovsek pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Potem je prava
smile-1.gif

Citat:
Pozdravljeni!

in zdj?
te je kaj sram?
stupid-1.gif

ovadbo?
hahhaha

PS: itak da ni bila v bolnišnici...sam da se spustiš na tak nivo...jao jao jao...

kak nivo.. zdaj mu bo vsaj nakazala stroške poštnine, telefona itak ni imela namena prevzet... in si misli, mater sem jebena faca, zdaj mu bom slabo vest naredila in mi nebo treba plačat nič

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Sicer malo off, ampak se mi zdi, da so ženske veliko bolj nepoštene pri teh stvareh kot moški.