Plačevanje položnic,sistemi?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Kdo pa je rekel da je NLB neka referenca? Obstaja more bank ki so pri nas. No vsaj zanesljiv je konkretno bolj kot Sparkasse.

sicer pa je govora o tem da nic ni zastonj in ne koliko kaj stane.

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
na banki je 1,80 €, na pošti pa 0,96 € (če je posebna položnica), če pa imaš plačilni nalog je na pošti za ta znesek 5,01€

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
ravno zaradi tega sprašujem.
torej položnica ni tista "klasična" ki jo potegne čez čitalc in stane provizija od 0,96evra dalje, ampak je recimo tista ki je doma na roko napisana.
Sprašujem pa zaradi tega, ker so me pred letom na DBS (ki oglašujejo najnižjo provozijo pri plačevanju položnic) obrali za slabih okoli 5 e vrov.
Torej kje ugodno plačati doma napisano položnico v znesku cca 2 kE? (saj za eno se mi nebi šlo, problme je v tem da jih bo najbrž več...)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Sem že napisal (mislim) da rabijo "potrdilo" in jim klik ni dovolj.
Da pa bom posebej potrdilo na banki iskal pa pride najbrž dražje.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.451
3.766
113
Nova storitev za prihranek pri plačevanju položnic:

http://www.prihranim.si/

Elektrika, voda, komunala, telefon, internet, mobilni telefon, tv&radio, časopis, upravnik stavbe… vse te račune lahko odslej združite v enega samega!

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
>Sem že napisal (mislim) da rabijo "potrdilo" in jim klik ni dovolj.
>Da pa bom posebej potrdilo na banki iskal pa pride najbrž dražje.

Na Kliku je že nekaj časa na voljo opcija "Natisni potrdilo" ... jim le-to v obliki, kot je, ni dovolj?

Včasih si moral oddati zahtevek, pa so ti ga poslali na dom ali na naslov, ki si ga navedel (kar še vedno lahko storiš, če se ne motim), stalo je pa nekaj čez 1 euro.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
ravno zaradi tega sprašujem.
torej položnica ni tista "klasična" ki jo potegne čez čitalc in stane provizija od 0,96evra dalje, ampak je recimo tista ki je doma na roko napisana.
Sprašujem pa zaradi tega, ker so me pred letom na DBS (ki oglašujejo najnižjo provozijo pri plačevanju položnic) obrali za slabih okoli 5 e vrov.
Torej kje ugodno plačati doma napisano položnico v znesku cca 2 kE? (saj za eno se mi nebi šlo, problme je v tem da jih bo najbrž več...)

Pri pošti vzamejo procent od plačane vsote. Poglej na ceniku ( www.posta.si )