Plačanci?

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kaj ima to zveze s plačanci; a nimamo kakšne druge teme glede podpisov?
Sem jasno in glasno napisal, zakaj sprašujem, in tam zadevi povezal.
Res pa je, da pri tem nisem upošteval tvojih skritih moderatorskih sposobnosti in ambicij.

Torej se opravičujem, ker se nisem držal teme kot pijanec plota.
Ampak kamor je šel bik, naj gre še štrik, pa bom še zaključil tole off topic eskapado...

Postavil sem skrajno preprosto vprašanje.
Odgovor nanj je popolnoma neobvezujoč, treba je le jasno in glasno izraziiti lastno mnenje.
Opcije pa so načeloma le tri:
a) Verjamem.
b) Ne verjamem.
c) Nimam mnenja / Nočem špekulirati / Ne upam povedati na glas / ipd.

Vse ostalo so mašila ter skrivanje za praznimi besedami in stavki.

Za razliko od tebe, bom jaz povedal svoje mnenje.
Osebno sem prepričan, da je Gorenak globoko vpleten v izginotje podpisov za referendum.

P.S.: Prosim, ne trudi se z novimi odgovori in nadaljnjim mlatenjem prazne slame.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Jaz sem pa slišal bolj verodostojno razlago, da so jih pripadniki levice (nezamenjani kadri prejšnje vlade) prikrili, da bi sum padel na desnico.
Kar se pa organiziranja protestov tiče pa sem verjel da so spontani dokler ni Pribac jasno in glasno povedal da so razočarani zaradi "neodzivnosti ljudi". Poleg tega pa povedo marsikaj slike ki nazorno prikazujejo kdo je v prvih vrstah - pajaci stari od 16-19 let (tud kakšen starejši - ala Kurnik&com) in skoraj vsi zakamuflirani v zastave in simbole zločinske države (prosto po razsodbi US RS).

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Počak še kak teden dva , da to doumejo še policaji in ostali retardiranci. Meni osebno je bila ponujena nadrada 27 .11 .
Kolikor sem uspel sestaviti zgodbo zadaj stoji al sindikat ali pa morda drži tvoja opcija

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Kangler je hitro odstopil, da se pozabi na te plačance in neha o njih pisati. Danes bo prva novica Kangler. Včeraj so bili plačanci.

Malo teorije zarot...

mistique

Guru
16. jun 2009
13.757
1.563
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Počak še kak teden dva , da to doumejo še policaji in ostali retardiranci. Meni osebno je bila ponujena nadrada 27 .11 .
Kolikor sem uspel sestaviti zgodbo zadaj stoji al sindikat ali pa morda drži tvoja opcija

Vinko je pred časom dejal: "Najprej bomo nahranili lačne v Sloveniji." ali nekaj podobnega. No, in tebi 27.11. ponudijo sendvič...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Evo plačance. Še naročnika najdemo pa bo.
Citat:
Po množičnih demonstracijah, ki so ta teden potekale po Sloveniji in so še napovedane za prihodnje dni, je generalni direktor policije Stanislav Veniger v sporočilu za javnost zapisal, da bo nekaj čez 1000 policistov, ki so sodelovali na protestih v Ljubljani in Mariboru prejelo izplačilo za povečan obseg dela. 20-odstotni dodatek bodo dobili izplačan pri decembrski plači.

Ti so na demanstracije s sabo prinesli pendreke, solzilec, konje, pse in oklepnik, .... S kakšnim namenom že?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Da, ne pozabimo da je generalnega drzavnega tozilca imenovala levica.

Pahor je tudi "lev". Pa to še ne pomeni, da ne bo Janševa lutka.

steni

Fizikalc
5. jan 2008
682
39
28
Ravne na Koroškem
Volk se je tudi preoblekel v Babico
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Vinko je pred časom dejal: "Najprej bomo nahranili lačne v Sloveniji." ali nekaj podobnega. No, in tebi 27.11. ponudijo sendvič...

Daj no, s sendviči sem ga že jaz užalil. Ponudili so mu dve MALICI, to bo najmanj pasulj brez in dva kruha.
hysterical-1.gif

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Da, ne pozabimo da je generalnega drzavnega tozilca imenovala levica.

Pahor je tudi "lev". Pa to še ne pomeni, da ne bo Janševa lutka.
Ker je edino "normalno" da si proti Janši in dialogu.

Bravo, res sem ponosen da se taki osebki razmnožujejo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Nič ne bo iz tega...

Dolgo je trajalo. To je samo kost, zadaj se pa odvijajo dogodki.
hysterical-1.gif

Protestiranje je naredilo določen preobrat pozornosti politikov, vendar je to premalo, da ne bi stvari tekle po planu.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
kako zanimivo, gorenak je grozil, kako bodo vse naredili, da privedejo pred roko pravice organizatorje, ki so odgovorni za nasilje, sedaj pa ko bo marali raziskat velikanski škandal, kdo je plačal za nasilje, pa gorenak mirno reče, da policista ne zanima, če je tisti plačan, ki je vrgel kocko

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
kako zanimivo, gorenak je grozil, kako bodo vse naredili, da privedejo pred roko pravice organizatorje, ki so odgovorni za nasilje, sedaj pa ko bo marali raziskat velikanski škandal, kdo je plačal za nasilje, pa gorenak mirno reče, da policista ne zanima, če je tisti plačan, ki je vrgel kocko
Ja, sj ravno zaradi podobnega, vsesplošnega mišljenja in obnašanja, hoče narod revolucijo, ...zaradi posledic takšnega obnašanja, pravzaprav.