Pizza delivery debili

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Ti, ne bom bral do konca tele teme, ampak zgolj moja opazka za naslednjo priloznost, nabrisi prvo, ki te hoce. Bos malo manj pod stresom.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Ti, ne bom bral do konca tele teme, ampak zgolj moja opazka za naslednjo priloznost, nabrisi prvo, ki te hoce. Bos malo manj pod stresom.

grin1.gif

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
Sam sem vozil bus na liniji,kjer sem imel vmes tudi šolski prevoz otrok.In na šolski liniji 10 minut premalo voznega reda.Vsak dan na isti liniji 10 minut zamude,enostavno nisem prišel pravočasno na cilj.In ko sem to rekel svojemu nadrejenemu,mi je ta povedal da naj malo pritisnem.Pa ga vprašam če se zaveda da imam poln avtobus otrok in če mi lahko da to pisno.Seveda o čem pismenem ni hotel niti slišati.No ja, po 2 mesecih so dali tisto linijo drugemu šoferju,ki je potem prišel skoraj pravočasno na končno postajo.So mi pa otroci pozneje tožili da jim je pri njem na avtobusu slabo,da jih meče levo desno,da šofer dirka z njimi.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Nisem bral cele teme, ...še mojih 5 centov.

Pred leti sem opažal norenje teh pica šoferjev, ampak zdaj, že kako leto dni noben incident. Včasih vozijo hitreje, včasih po omejitvah, ni pa predrzne vožnje, kot jo znajo izvajat imbecili v večjih avtih - manjši k.urac.

Vozim se večinoma po glavnem mestu in ko pade petek ali sobota zvečer, takrat lahko vidite kaj pomeni nevaren šofer. Picaboy je zame revež, ki le skuša živet svoj, že tko j.eben lajf.

Zdaj ne vem, je to samo v moji glavi alkaj, ampak zadnje cajte opažam norenje žensk, češ, jaz vem kako se pele, uau, da bi ji razbil f.akin p.ičko! Eno je bit spreten šofer, nekaj druzga je pa bit brezobziren [censored], po možnosti v lizing avtomobilu. Ampak jaz se ne razburjam, vsaj ne tko kot sm se znal včasih. :)

Freak

Pripravnik
19. sep 2007
522
0
16
Tile dostavljalci so take kamikaze kot taksisti. Za njih itak ni nobenih zakonov...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.878
107
63
štajerska
nobenih zakonov ni za paciente v velikih lizing škatlah, ki ne poznajo osnovnih pravil vožnje in niti ne vedo, kje se vklopijo smerokazi
pravi pacietni to pa tudi vozniki kombijev . v večini velja pri nijih samo gas pa duge luči in to dobesedno. se jim gladko fučka za vse, saj so visoko in imajo big car in mali q.rac

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Pri nas smo se glede norenja in takega ravnanja pritožili ravnateljici ta pa je obvestila policijo... No, sedaj ni več pritožb...
evil.gif

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Vidim, da si v tej temi edini dozorel
smirk-1.gif
.
Ti pa si v tej temi edini najpametnejši in sploh nad vsemi, da določaš kdo je dozorel in kdo ne.

Citat:
Uporabnik smoukar pravi:

Sem hitro, agresivno in dokaj nevarno vozil. Predvsem pa je zanimivo, da v dveh letih oba avta brez prask
cool-1.gif
. Bilo je nekajkrat tesno, to priznam, sam se nikol ne spomnim, da bi bila problem moja hitrost.

In sedaj se ti zdi, kako dober voznik si, ko si tako super vozil in ogrožal vse od sebe?
Se upam it stavit, da si imel veliko srečo, da se je končalo brez praske. Predvsem pa ge za to zasluga drugim voznikom, ki so svojo vožnjo prilagodili tvojemu norenju, niti slučajno pa tvojim vozniškim sposobnostim ( pa ne mislim tukaj sposobnost obvladovanja vozila, ampak sposobnost varne vožnje v prometu).

Kamele0N

23. jul 2008
42.062
5.659
113
sigurno si boljši voznik od "nedeljske" babice......pa od nekoga k se zju3 direkt iz njive iz traktorja vsede v osebni avto pa gre na šiht iz KR v LJ........nisi pa zato lih s svetniškim sijem!

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
sigurno si boljši voznik od "nedeljske" babice......pa od nekoga k se zju3 direkt iz njive iz traktorja vsede v osebni avto pa gre na šiht iz KR v LJ........nisi pa zato lih s svetniškim sijem!

Nisem. A sem kje napisal, da sem?

Kamele0N

23. jul 2008
42.062
5.659
113
Potem ogrožaš ljudi udeležene v prometu!

Sicer sem pa repliciral na tvojo ugotovitev v zadnjem postu!

Nazadnje urejeno: