V intersparu Vič je že vsaj en teden. Mislim da je 1,19€ v 0,5L steklenici, zavit v papir kjer piše Pivnica Union selection.Citat:
Uporabnik philips pravi:
ksz...
Ga je že kdo zasledil v kakšni trgovini? Nazadnje sem v Intersparu vprašal pa so rekli da ga dobijo 13. junija.
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Sem bil pravkar v Intersparu in so jih že imeli. Še prejšnji petek so mi zatrjevali da jih do ponedeljka (13.6.) ne bo. Še dobro da so se zmotili
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Sem ga danes šel iskat, ste mi nardil lušte...bolje je od navadnega uniona, morda le zato, ker je sprememba. Kar se tiče piva, je pa boljše točeno nefiltrirano, je točeno bolj polnega okusa, sicer je ta v flaši kar grenko, okusa prav polnega in raznovrstnega pa ni bilo, kot pri kakem bolj frišnem točenem nefiltriranem. Mene ne navduši, se raje zategnem do ravbarja po flašo ali pa do kramarja po san nicolo, če že ne po scavnico od kratofilaZa sprobat je, kaj več pa daleč od tega, kar pravite, vsaj zame.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Jaz lani doma nisem spil niti enega piva! (pil radler).
Letos..odkar prodajejo nefiltriranega...sem nabavil že 4 gajbico (10.ko)...ki je na pol prazna
(Edino ne vem če voltaža pira drži...spijem dva in sem ves blentavpri navadnem sploh ne vem da sem kaj alkoholnega spil...).
Imajo v našem kafiču nefiltriranega...a ga zgleda dela z CO2.jem...ni za nikamor. Mora bit dušik, potem je pravi.