Pivce za živce...katera piva so vam najljubša?

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Meni je naj heini, carlsberg, fosters, od SLO pa laško. Niso mi dobra posebno grenka piva. Črna pa mi sploh niso pri srcu. Kakšno imate mnenje o fosters in heineken?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.891
113
Slika pove več kot 1000 besed
nahrung002.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Imam rad predvsem brezalkoholna piva - nimajo tak močnega okusa, ni problemov s vožnjo.

Schlossgold, Clausthaler, Krombacher... Tudi tisti iz Hoferja ni slab.

Od alkoholnih pa rad pijem Heiniken, ne da bi bil nekaj posebnega po okusu, ampak je en redkih, ko po celonočnem pitju naslednji dan nisem cel zjeb...

Po okusu pa od alkoholnih verjetno Amstel, potem pa vsa nemška piva po vrsti, nisem še pil slabega piva od njh.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Meni je pa Heineken "presladek".
Dober sta mi Staropramen in Pilsner Urquell.Fajn je ker imata 4,0% alkohola in nisi tako "matast".

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Dober sta mi Staropramen in Pilsner Urquell.Fajn je ker imata 4,0% alkohola in nisi tako "matast".

V normalni izvedbi že nimata samo 4% ampak 5%. "Desetke" pa dobiš tako in tako samo na Češkem...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
SLO - leden Union
U.S. - leden American Bud ali Coors
Mehiško; Desperados

Nasploh; ledena korona + limeta; enostavno najboljši okus

Nizko alko.; Bud Light

Načeloma mi je vsako pivo ki ima dve stopinji dobro, imam pa raje blage okuse, samo da ni pregrenko, odprta flaša 0,3
mi je užitna do min, potem je enostavno neprebavljivo, zato za morje ipd. skoz kupujem tamale pire, če kupimo velike
si najdem nekoga s katerim si ga delima na dva kozarca in nato odprema novega.

Na piknikih pa je točeno totalna zmagovalka, zelo zelo mrzlo, in si ga po 2dl točim, pa jih pač požerem 15 namesto 6 velikih
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.783
10.006
113
40
MB
dosti okusa se zgubi če piješ ledeno pivo, mogoče bi blo za tebe boljše da si delaš spricer, pol pira pol radenske
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ne ne, enostavno pira ko ma 15 stopinj nemorem pit. Pijem ga če pač ni druge opcije, ampak bol ko je leden raje ga mam.

Da se okus malo zgubi pa je res.

Zadnjic se furam domu, žejn ko apno, mel pa sem dokaj topel sixpack v kuferamu, se nisem 80km ustavil pa enega odprl
smile-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Meni je naj heini, carlsberg, fosters, od SLO pa laško. Niso mi dobra posebno grenka piva. Črna pa mi sploh niso pri srcu. Kakšno imate mnenje o fosters in heineken?
Nekaj mi ni jasno. Praviš, da ti niso dobra grenka piva, obenem pa ti je v SLO najljubši Laško!?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Meni je pa Heineken "presladek".

Pa sej 70% ljudi pije haineken zaradi statusa, kao fancy, pa nimajo pojma , mislim sej kako naj ga majo ce pijejo vodeno pivo.
Roza srajcka ,lacoste torbica, bele kratke hlace(letosnja moda nad kolenom, kazat vec nog kot picke) pa heineken drzat v roki tolk casa da zavre, sam da je "status" pa da je mrtu po 5ih flaskah in se nespomne vec kako so ga picke kenslale na zurki prejsno noc.