Piknik ob rojstnem dnevu Alterja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Tamara, kako že pravijo, aja "zarečenega kruha se največ poje." Zraven dodajam pa misel prfoksa za osnove elektrotehnike iz srednje šole, ko je rekel "tuljava je kot ženska, vedno reče ne." Hec je samo v tem, da tuljava tudi počasi obupa in se navadi, potem pa ji spet ne paše, ko jo daš v obratno stanje in spet reče NE.
evil.gif

@The_Red_Devil: Tamara me ni in me tudi ne bo nikomur odstopila, ker me še tudi dobila ni v svoje roke
evil.gif
Še najmanj pa Korlu.

@Korl: Jaz Tamare prav nič ne jebem v glavo. Ona je čisto OK bejba, ki jo občasno rad malo podražim.

@Noker: Kako moreš za Tamaro rečt, da ne odstopa od povprečja. To bi morala biti zanjo žalitev. Ona kar lepo odstopa od povprečja v pozitivno smer, da ne bo kakšne pomote.
Noker, a moram še ko pridem domov brat o standardih, kakor da jih že v službi nimam dost
jezen.gif

@Bitch_inside: Slovenet obvlada še kaj druge ne samo standarde
grims-1.gif

TheAnswer

Dvojček št. 1
7. avg 2007
3.732
0
36
40
Upam da resno prideš na piknik, da vidmo tega frajerja v živo. Pa mogoče če bomo imeli to čast še kakšno rečemo z njim, če je tud v RL tolk glasen seveda.

Sam nevem zakaj mam filing da bo glih slučajno prišlo nekaj vmes in te nebo.

grin1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Kaj pa dobiš za tisti znesek prijavnine? Hrano, pijačo, prenočišče in razuzdanke? A če ne bom tam spal in ne bom izkoristil prenočišča, potem bom lahko dvakrat seksal?
grims-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
tri besede so pravilne od štirih, razuzdanke si boš moral kr sam rihtat, skorpy ti jih ne bo
ne-ne-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Pa še Pile ti bo razložu, kako se Strangerja dela, boš še blindfold se lohk šu
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.825
6.784
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Ampak letošnjemu pikniku bo res neki manjkalo in to je Malcom. Škoda, res škoda, da ne bo mogel bit z nami.

S tem se pa strinjam.
Dvomim, da ga bo komu uspelo nadomestiti
A bi se lahko preko kake video konference povezal? Sicer pa medevedi najbrž UMTS še nimajo tako da to odpade

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Hanzi, ks glih tazadn...
wink-1.gif

dragi moji, nisem bral cele klobase, ampak imam eno ponižno vprašanje:

ali me, kot idejnega vodjo tega visokoproračunskega projekta čakajo kakšne bonitete?
grin1.gif

zaslužil dejansko bi si, ker če ne bi dal povoda... mnja... ne vem, če bi bil kakšen visokoproračunski projekt v igri...
smile-1.gif

lordinho

Pripravnik
3. avg 2007
155
0
16
MB
Ti lahko za nagrado pečeš čevape, ker malkolma in mene ne bo, tak da bo hanzi rabil pomoč !!!
evil.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
grdo mi govori, ko me spenkaš...
wink-1.gif

a si res ne bi zaslužil kakšne dobrote. saj nisem rekel, da je zaradi enega čevapčiča treba pečico zaganjat, lahko pa v zvezi s smokiji kej zrihtamo... ne, ne... bluzim...

vse kar si želim, je ena poštena masaža, pivce za živce... pa dobra debata polna smeha... to bi mi blo verjetno dovolj... je pa res, da mi apetiti hitro zrastejo...
grims-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.