Tamara, kako že pravijo, aja "zarečenega kruha se največ poje." Zraven dodajam pa misel prfoksa za osnove elektrotehnike iz srednje šole, ko je rekel "tuljava je kot ženska, vedno reče ne." Hec je samo v tem, da tuljava tudi počasi obupa in se navadi, potem pa ji spet ne paše, ko jo daš v obratno stanje in spet reče NE.
@The_Red_Devil: Tamara me ni in me tudi ne bo nikomur odstopila, ker me še tudi dobila ni v svoje roke
Še najmanj pa Korlu.
@Korl: Jaz Tamare prav nič ne jebem v glavo. Ona je čisto OK bejba, ki jo občasno rad malo podražim.
@Noker: Kako moreš za Tamaro rečt, da ne odstopa od povprečja. To bi morala biti zanjo žalitev. Ona kar lepo odstopa od povprečja v pozitivno smer, da ne bo kakšne pomote.
Noker, a moram še ko pridem domov brat o standardih, kakor da jih že v službi nimam dost
@Bitch_inside: Slovenet obvlada še kaj druge ne samo standarde
@The_Red_Devil: Tamara me ni in me tudi ne bo nikomur odstopila, ker me še tudi dobila ni v svoje roke
@Korl: Jaz Tamare prav nič ne jebem v glavo. Ona je čisto OK bejba, ki jo občasno rad malo podražim.
@Noker: Kako moreš za Tamaro rečt, da ne odstopa od povprečja. To bi morala biti zanjo žalitev. Ona kar lepo odstopa od povprečja v pozitivno smer, da ne bo kakšne pomote.
Noker, a moram še ko pridem domov brat o standardih, kakor da jih že v službi nimam dost
@Bitch_inside: Slovenet obvlada še kaj druge ne samo standarde