Piknik ob rojstnem dnevu alterja part. 2.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Tipično za (skorajda vse) alterjevke ... Zdaj, ko veš, kdo je to, pa rep med noge ... tko, kot za piknik ... ahaha !

@Kripo: velja !
@Gatto: seveda gremo, me pa res zanimajo tiste intimnosti ...
evil.gif

@Tinekr: hehe, zdaj, ko si zvedla resnico, pa te "kao" ne zanima ...
evil.gif

@all, ki mislite, da smo brez lajfa: ne vem, kdo je bolj brez lajfa, tisti, ki smo bli na pikniku, ali tisti, ki ste gledali BB
evil.gif

Nazadnje urejeno:

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
čaki no zdej še skačem od navušenja, ker se je razkrilo kdo je tip v beli majčki

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
ksz..

Me kr mal skrbi, kaj bo zdaj s tistimi, ki so gledali BB. A je še kak resničnostni šov, da bodo lahko "živeli" naprej?
evil.gif

Pa dobro, če ga gledate s tega .. hm .. "proučevalnega" vidika, da vidite, kako prazni so ljudje, potem OK .. da pa najdete "svojega junaka" v tem in potem zanj navijate in "živite" njegov lajf .. that sucks!
frown-1.gif

Pikica verjetno čaka na naslednji žar, da bova 'baso skup obračala
wink-1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Joooj, pa vi ste tipični študenti! Izpiti še popravljeni niso, ko že sprašujejo, kdaj bo naslednji rok!
10.gif

Piknik je pravkar bil. Še en teden ni od tega, pa že sprašujete, kdaj bo naslednji
smirk-1.gif
)

Piknik bo. Enkrat.
cool-1.gif

Nas bo pa očitno kar nekaj šlo s kolesi, tako da smo bajk gang in je vsak vabljen. AMpak v zaporedju vozimo-pijemo in ne pijemo-vozimo... sicer bo pijemo-polagamo
grin1.gif

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Tudi jaz bi se pridružo z bajkom samo mi je malo daleč, sem mel že zaj 3ure vožne z avtom.
Če pa lahko avto pri kom pustim (recimo LJ) pa grem z veseljem od tam dalje z bajkom, pa magari na morje (kot notranjc).

Nazadnje urejeno:

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
ok, jaz še vedno ne vem keri je noker in keri je notranjc
confused-1.gif
pa bi rada vedela in bom dala tudi kaki alt za info..

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Stari, jaz sem un z bradico, sam me ni na tej fotki, ker sem bil na poroki ob tem času, pa je bilo bolj kul, celo meč sem vihtel...

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
confused-1.gif
noker je tisti k ma na sliki za 13,59€ hrane v želodcu.
tongue-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.538
1.241
113
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
confused-1.gif

in zakaj ne prideš na piknik in jih sama spoznaš?

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
bodem se potrudila naslednjič
smile-1.gif
drugače imam vikende kar zasedene pa si bom našla čas in če ne drugega vas prišla vsaj pozdravit ..

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Stari, jaz sem un z bradico, sam me ni na tej fotki, ker sem bil na poroki ob tem času, pa je bilo bolj kul, celo meč sem vihtel...

ojej štibr
shocked-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
izgovore na partnerja ne upoštevamo, ker je na zadnjem pikniku nekdo svojo predrago ženo pripeljal, ki je ni na forumu, pa še prov fajn se je mela
wink-1.gif

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
no, ko bo piknik bom obvestila tudi partnerja..ma ni straha, da me ne bi pustil same
wink-1.gif

Podobne teme