Pičen;

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

skorot

Zelenc'
8. dec 2007
4
0
1
Po neuradnih podatkih sem slisal naj bi morilec bil iz Ljubljane. Policisti naj bi ga prijeli takoj ko je prišel iz Maribora v Ljubljano, Bilo bi mu naj ime Elvis in je že prijet. Ali bo to dokazano pa še bomo videli. V kolikor pa nebo se tudi govori da bodo Viole poskrbele za pravico.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Ne mi govorit o violah. Svojga "prjatla" so pustil samga umret, da ga je mogu popoln tujc probat obdržat pr življenju in bil z njim, ko je umiral.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Luka, tole je bilo pa pogumno dejanje.
zmaga.gif

Žal je fant umrl.

slo91

Pripravnik
26. jul 2007
435
2
18
Ljubljana
Praktično v vseh tiskanih medijih je napisana tudi zgodba iz začetka te teme.

Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Ne mi govorit o violah. Svojga "prjatla" so pustil samga umret, da ga je mogu popoln tujc probat obdržat pr življenju in bil z njim, ko je umiral.
Tako kot jaz, tudi ti ne veš kaj točno se je dogajalo, kako se je zgodilo tako da je tako "obsojanje" nesmiselno.

Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Na Pop TV pravijo, da je bil iz Ljubljane in da je šlo za spopad med navijači ...
Ah novinarji, v vsaki zgodbi poiščejo tisto možnost iz katere bi zgodba postala čim bolj senazacionala. Škoda besed, ki bi še dodatno pokazala kaj si mislim o takih ljudeh.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.223
1.726
113
40
Resnično upam da dobi 30 let...
10.gif

Drugač pa pohvale policiji, nisem si mislu da bodo tak hitri..je pa res, da je lažje s kopico prič, posnetkov iz varnostnih kamer in podobno..

Isaac

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
42
Banda ljubljanska
jezen.gif
Jaz tud upam da dobi 30let zapora ostali, ko so pa pomagali pa vsaj 10let.
A kaj ko je pri nas tako da bo morilec dobu max.6 let in zaradi lepega vedenja bo na prostosti po treh letih, ostali bodo pa dobili pogojno kazen 1leto.
jezen.gif

ak13

Zelenc'
10. dec 2007
3
0
1
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
MB->Trust

Stopima s trusta, iščem po žepih kje je ta zippo da enga nažgem, ko
slišim kraval, itak, fant je pičen, kri naokoli, v šoku slečem pulover mu pritisnem
na (eno izmed) ran, ...

srce-1.gif

malkom

Malcom, sploh ne dvomim tvoji zgodbi in res občudujem tvoje dejanje, a čisto z medicinskega vidika me zanima: ko si videl na tleh oblečenega krvavega človeka, kako si vedel da je zaboden in ne npr ustreljen?

lp,
ak

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
To mi je nekak prvo padlo na misel. Nekak se ne streljamo po mariboru, no sej se tut ne pikamo povprek,
ampak če že človek vidi kaj od tega je to prej nož kot pa pištola v kakem obračunu. Sem bol optimist in sem raje pomislil na
nož kot pa pištolo.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Ja po obliki rane se vidi....
sicer pa dvomim, da bo storilec dobil več kot 6 mesecev zapora, kljub dejstvu, da je šlo za naklepni umor. Živela Slovenija!!!! Raj za kriminalce!!!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:

Ja po obliki rane se vidi....

Res je eno je v obliki O drugo je v obliki I, samo ko kri leti naokoli se to ne vidi, pa tut ko neha

močno krvavet, je vse pre-rdeče da bi na "oko" videl, tut majca in vse ostalo se lepi na telo, tako

da je splošna hitra analiza res mogoče težka.

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
upam da bo abrahama še dočakal v čuzi, ampak po vsej verjetnosti bo dobil ene 5 let, ostali pa pogojno.
tistega čefura izpred globala pa so itak že vsi pozabli, on pa uživa u rodnoj bosni. živela slovenija
uf-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.