Philips TITAN OS eon app

raners

Majstr
4. mar 2008
2.843
462
83
Včeraj bil pri prijatlu, ki ima to TV: Philips 40PFS6009 in bi imeli EON aplikacijo. In je nisem našel in je tudi nisem mogel nikakor naložit (probal preko raznih spletnih straneh, vendar brez uspeha)..

Je kaj novega glede EON aplikacije na Titan OS? Ker ostale aplikacije (neo, T2-TV, A1 Explore, itd) pa so..

Torej, je kaka možnost, da bi namestil EON aplikacijo na ta TV?

Krop

Fizikalc
15. avg 2019
113
21
28
Zakaj kupuje tv-je z temi neumnimi-nepodprtimi os-i. Meni pri izbiri tv-ja najbolj pomembno kater os ma. V mojem primeru android tv ali google os

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.940
61
63
Zakaj kupuje tv-je z temi neumnimi-nepodprtimi os-i. Meni pri izbiri tv-ja najbolj pomembno kater os ma. V mojem primeru android tv ali google os
Android - Google TV, vgrajujejo proizvajalci TVejev, ki niso sposobni razviti svojega lastnega operacijskega sistema. Ob prehodu Androida na Google TV je bil pri proizvajalcih TVejev kar velik odpor, in so iskali vse možne rešitve, tudi zaradi visoke cene, da se ga vsaj delno rešijo Nekateri so se odločili za Tizen, in WebOs. Philips je šel v nadaljni razvoj svojega že skoraj opuščenega Saphija in ga preimenoval v Titana.