Zdaj je aktualno. Ko bo sprejeto pa ne bo več aktualno. Veliko sreče (za nas) s popravki.Še ni aktualno. Do sprejema čez eno leto se lahko še vse spremeni in popravi.
Zdaj je aktualno. Ko bo sprejeto pa ne bo več aktualno. Veliko sreče (za nas) s popravki.Še ni aktualno. Do sprejema čez eno leto se lahko še vse spremeni in popravi.
Imas komentar. Kaj bi se rad ali se samo rad ponavljas kot papiga?
- 2. Zahteva se složen in argumentiran pogovor, ki se nanaša na predmet razprave. Zaželeno je, da je podkrepljen z viri.
- 3. Prepovedano je objavljanje povezav ali objav iz drugih medijev brez pojasnila ali komentarja objavljene vsebine.
A zdej si pa že vizijonar ratal?In ta komentar je kaj? Tu je novi video brez konteksta, katerega nihče ne bo šel gledat.
Imas komentar. Kaj bi se radNo danes je
No danes je najbolj vroča novica v USAali se samo rad ponavljas kot papiga?
Podatki, ki kažejo da obstaja velika razlika med cepljenimi in necepljenimi (ki kaže, da so cepiva učinkovita upoštevajoč zdravje celotne populacije) .
Poglej priponko 63568
How do death rates from COVID-19 differ between people who are vaccinated and those who are not?
To understand how the pandemic is evolving, it’s crucial to know how death rates from COVID-19 are affected by vaccination status.ourworldindata.org
Prvi del grafa pa gladko spregledaš. E Andy ti pa res nikoli ne razočaraš.
Prvi del grafa pa gladko spregledaš. E Andy ti pa res nikoli ne razočaraš.
Jaz ga ne razumem kak to da ne razume....
Če bi vse cepilo čisto vse, 100% precepljenost,.... Bi bilo enostavno nemogoče necepljenje najt v bolnici.
Nevem no.... Čisto preprosto.
Še bolj s številkami.
100 ljudi. 90 cepljenih in 10 ne.
V bolnici imaš 5 cepljenih in 3 necepljene.
Joooooj gleeeeeejjjjj cepljeni so bolj dovzetni za hospitalizacijoooo......
Mah...
Ti razumeš kaj sem jaz napisal?Še zate:
Sporočilo v temi 'Cepiva' https://www.alter.si/tema/cepiva.2672843/post-3365358
Časovna omejena koristnost cepiv je dokazana. Da se obrne proti imunskemu sistemu potem, pa ni. Vsaj ne da bi jaz vedel.Sploh ne. Graf samo dokazuje casovno omejeno koristnost cepiv, potem se le-ta obrnejo proti imunskemu sistemu.
Sem ze v starem delu foruma, kjer se nahaja Covid arhiv, objavil studije, ki dokazujejo negativni ucinek cepiv po dolocenem casu.
Se link: Sporočilo v temi 'Cepiva' https://www.alter.si/tema/cepiva.2672843/post-3365358
Poglej graf, ki je priliman na mojem linku. Z vec dozami, ko si cepljen, bolj si dovzeten za virus. Zraven imas se link na samo studijo.Časovna omejena koristnost cepiv je dokazana. Da se obrne proti imunskemu sistemu potem, pa ni. Vsaj ne da bi jaz vedel.
Med starejšimi je več cepljenih. Na intenzivni se prej znajdejo starejši. 1+1…