pezdir v JU

I

Izbrisan uporabnik #488

Novinarji verjetno, vsekakor pa je Pezdir očitno tudi 2x premislil, če se še upa kje parazititi, glede na novo zaposlitev njegove žene.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Novinarji verjetno, vsekakor pa je Pezdir očitno tudi 2x premislil, če se še upa kje parazititi, glede na novo zaposlitev njegove žene.

In kje sedaj "paraziti"? Razen v tvoji glavi?

I

Izbrisan uporabnik #488

Zdaj dela na šnelkurs faksu a ne?
Zanimivo je, da ko je pisal o parazitih, je bil še sam član ene takšne skupine.

Kje so sedaj tista imena, ki bi jih naj objavil v "sredo".

Vse se je lepo potlačilo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Tebi pa je tudi erekcija padla, kaj?
smirk-1.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Tale tema je zanimiva! Pazdir v JU potem ugotovimo, da je šel iz JU. Še malo novega orgazmiranja o ženi. a kakšni argumentov od nikoder. Verodostojnost na ravni zadnjega svirala pri r...liznikih.

I

Izbrisan uporabnik #488

Čakamo na njegovo veliko sredo, ko se bodo pojavila imena, ki bodo pretresla Slovenijo.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Veliko sredo? Ja ne vem če si tako noro firbčen pojdi npu in kpk vprašata. Vsekakor pa na Alterju ne boš dobil.

Sicer pa imena krožijo naokoli ali so prva pa hej pojdi Pezdirja vprašat, saj se ga ne bojiš, kajne?

Offtema
Kaj je tale tvoj hecen nik, ki je vedno bolj rdeč? NO zanima me kaj je keč tega

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Pa nam ti napiši ta imena, jaz sem očitno spregledal velike ribe, ki kličejo pezdirja za usluge.

Pa glih njega bi si zbrali za klicat... je treba kar na vrhu začet, tam ni težko podmazat.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Ja po imenih v mnogih postih hrepeniš ti na alterju jih ne boš zvedel. Jaz ti samo svetujem kam pojdi vprašat. je pa seveda tvoja odločitev samo morš it na pravi konec vprašat.

Če iščeš piknik ob Savi potem se vrjetno na bregu Drave ne dereš kje je tvoj savski piknik.

Nazadnje urejeno:
13. jul 2011
2.677
626
113
Torej, če je gospa Pezdir zaposlena v kabinetu ministra, potem je v JU. Za gospoda pa ne vem, kakšen status ima na fakulteti (je zaposlen ali honorarc) in kakšen status ima fakulteta sama, verjetno je zasebna.

13. jul 2011
2.677
626
113
Seveda, saj to ni nič nenavadnega. To se je dogajalo in se bo še naprej. Nenazadnje je tudi prav tako. Zakaj bi moral minister svojo kariero zaupati na milost in nemilost nekomu X iz razpisa, ki bi jih po možnosti še izbrala ena X kadrovska komisija. Dobro vemo, da lahko zaradi nesposobnih ali celo škodoželjnih podanikov hitro leti ministrova glava - zaradi objektivne odgovornosti. Zato je normalno, da funkcionar zaposli ljudi, ki jih pozna in jim zaupa.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.371
91
48
So what? Bi rekel Pahor, ne?! Kaj pa je imel za gobec za otresat naokoli, če je vedel, da ni brez greha.

Tudi jaz čakam na imena, ker je vse diši po še eni izmed medijskih prijemov spuščanja megle oz. prevsmerjanje pozornosti.

Škoda, tako fejst fant, pa se gre na ta način blamirat.