Peugeot 207 RC vs. Renault Clio RS

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.998
10.750
113
kod Džej-Zija
Kako pa nabaviš špero?
confused-1.gif
A to imaš LSD v mislih ali kaj bolj konkretnega?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
LSD, quaife jih recimo ima..
Pač opcija če bi kdo rad precej izboljšal lego,sploh pr turbačih k majo dost slab prenos moči na cesto. Sploh za nove turbo Ople, za katere berem (vem ni prakse) da dost v prazn vrti vse skupaj.
Tm okol 500-600 funtov so te zadeve..

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.998
10.750
113
kod Džej-Zija
Zanima me namreč, če se da ta reč nabavit za mojega subaruja. Forester, prva generacija. Ker sem pred leti že spraševal, pa se v Italiji da marsikaj dobit, samo so v glavnem 100% zapore s pnevmatskim vklopom, kar pa ni ravno tisto, kar bi jaz želel. Dva LSDja, za spredaj in zadaj, bi bila idealna.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Zanima me namreč, če se da ta reč nabavit za mojega subaruja. Forester, prva generacija. Ker sem pred leti že spraševal, pa se v Italiji da marsikaj dobit, samo so v glavnem 100% zapore s pnevmatskim vklopom, kar pa ni ravno tisto, kar bi jaz želel. Dva LSDja, za spredaj in zadaj, bi bila idealna.

Ej to nimam pojma
smirk-1.gif
kar sm na hitr gledal, majo za Legacy-a samo (pustmo STI Impreze). Samo najbrš majo podobne-enake menjalnike???
En link, mal še poglej po strani:

Subaru LSD

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.998
10.750
113
kod Džej-Zija
Hvala. Potem sem tudi sam malo pogooglal to firmo, za subija bolj slabo kaže. Vsaj za mojega. Sicer pa tudi strošek ni zanemarljiv in bi resno razmislil pred vgradnjo.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Moj pa Focusu ST :p

Poznam lastnika Corse OPC, bejba ima Fiesto ST, prej sta pa imela 206RC, zdi se mi človek, ki precej pretehta in preizkusi preden kupi, čudno mi je da je sedaj nazadnje kupil ravno OPC
sprasujem se.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
J. ga, vsakmu nekaj odgovarja. Lahko je poglavitni razlog da hoče met turbača, namesto navite NA mašine.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
odgovor peugeot slovenija:

"smo imeli vcasih na zalogi testni avto vendar ga nimamo vec in ga tudi ne bomo vec imeli. pika."

toliko o tem kako tezki casi so za nase prodajalce vozil. presneto nazadnje sem dozivel taksno ignoranco, ko smo cakali v vrstah jugote.

bodo pa jodlarji v avstriji bolj veseli denarja. pa samo 200 eur je drazji ni kot pri nas