in kateri so kriticni volkswagni?Sam za razliko od Peugeota je VW v parih letih odpravil napake v zasnovi. Peugeot pa še danes prodaja ta jajca.
O tistih iz prvih treh besed v naslovu teme.Sicer ne vem točno o kakih PSA mlinčkih, ki pijejo olje je govora,
3 cilindri turbo bencinar je govora....
Ti si imel premium motor.
1,2 puretech piše v naslovu....Sicer ne vem točno o kakih PSA mlinčkih, ki pijejo olje je govora, lahko pa iz lastnih izkušenj povem da moj bivši 508, 2014 (1.6 HDI) ni popil nič, pa sem z njim naklepal 270K. Je pa popil veliko hladilne tekočine (dihtunga na glavi hin)![]()
ja, če ne ribne cp4.1 pumpa med 100 in 250k1.6Hdi pa 2.0Hdi sta bla čist premium....
Pač isto kot pri VAG....bv tlačit 1.6TDi v Tourana....ker ne blesti....z 2.0TDi je pa tank...
Pismo dobre marže imajo na filtre. Pa cena ure ista ko v Lj očitno. Sem preveril še za moj redni servis pri Emil Frey Lj za Peugeot 208, in na grobo:Opel Avto center Celeia , Avtohiša, trgovina in zastopstvo, d.o.o. OPEL
Mokka 66 000 km
Poglej priponko 87726
So se "uskladili okoli cen".... Kot Zidar & Co... nekoč v dvorcu Zemono...Pismo dobre marže imajo na filtre. Pa cena ure ista ko v Lj očitno. Sem preveril še za moj redni servis pri Emil Frey Lj za Peugeot 208, in na grobo:
- Olje Quartz 0W20 - cca 25€ na liter
- Filter olja - 17€
- Filter zraka - 35€
- Ura 63€
Pravilno bi biloOpa....napredujemo!
![]()
PureTech škandal: Stellantis bo brezplačno zamenjal vse okvarjene motorje (april prvega!)
Stellantis, vodilni proizvajalec avtomobilov, se sooča z resnimi težavami glede svojega motorja 1.2 PureTech, ki ga najdemo v številnih modelihavtoarena.si
Je že pred Božičem spokalAdio novoletna nagrada za uspešnost generalnem direktorju. Stelantisa.
Je je kaj tu Prvoaprilskega je to Motor Puretech 1.2.