Pes ubil otroka

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Vaja dela majstra.
Več kot očitno si zelo dobro vedel kaj se lahko zgodi in to operacijo razkazovanja ščeneta v velikosti večjega mačka ponavljal v nedogled na drugem posestvu.
Tipičen slovenec si. Privoščljiv in s tujo nezgodo si dušo hraniš. Še eden, ki ne zna prebrati posta. Če ne veš kaj mislim, pojdi na 24ur in tm mal preberi komentarje.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in jest5

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Tipičen slovenec si. Privoščljiv in s tujo nezgodo si dušo hraniš. Še eden, ki ne zna prebrati posta. Če ne veš kaj mislim, pojdi na 24ur in tm mal preberi komentarje.
Dj ne bluzi.
On je že v naprej vedel kaj se lahko zgodi in seveda ponavljal še v naprej v nedogled dokler se ni zgodilo.
Jaz svojega psa ne vlačim naokoli ker vem kaj se lahko zgodi.
Da bi se to pri meni zgodilo mu zatlačim tega ščeneta v cca 10 sekundah v njegov gobec in potem vse skup zbrcam iz svojega posestva.
Pa kot zanimivost....lovci med jago okoli mojega posestva vlačijo svoje pse na povodcih....ker vedo kaj se lahko zgodi.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.258
16.550
113

Hišni ljubljenček pitbul v postelji do smrti ogrizel dojenčico

V kraju Acerra blizu Neaplja na jugu Italije je pitbul napadel devetmesečno dojenčico, medtem ko je z očetom spala v postelji, in jo ubil.

Kot poročajo italijanski mediji, je pitbul, domači ljubljenček, deklico napadel v soboto zvečer. Pes je dojenčico ugriznil v obraz in ji zadal smrtno nevarne poškodbe. Deklico so prepeljali v bližnjo bolnišnico, a ji zdravniki niso mogli pomagati. Policija je o incidentu uvedla preiskavo.

V Italiji se je v zadnjih letih zgodilo več napadov psov, ki so bili usodni. Tako sta aprila lani pitbula v bližini Salerna napadla 13-mesečnega malčka in ga ubila. Februarja lani pa so blizu Rima trije rotvajlerji napadli 39-letnega tekača in ga ogrizli do smrti.

Rosenthal

Pripravnik
11. okt 2007
518
19
18
Problem je pac v tem da imajo prenekateri psa za nek statusni simbol, za nastopastvo. Lačni so pozornosti.
Pes ni predmet da ti bo sluzil kot nek simbol,da se bos z njim kazal v druzbi,in svetu kazal svoj nizek nivo zavesti, ampak je živo bitje namenjeno vlogi domače živali s katero si delis lepe trenutke v zivljenju.

Napačna percepcija pac. Tko kot tisti ki tretirajo motorno vozilo za dirkalnik namesto prevozno sredstvo, so velikrat uselezeni u peometni nesreči, da ne rečem se kaj.
Ampak v osnovi je tle kriva avtoriteta ki dovoljuje vzrejo rizicnih pasem,ki so bolj zveri kot domače živali.