Pes in dvigalo

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Pes prekleto dobro ve, kdo mu želi pomagati in ne bi čisto nič grizel.

hysterical-1.gif

Če je visel v zraku s štrikom zategnjenim okoli vrata. Ne vem kako bi lahko koga ugriznil. Mal bi ga privzdignili da se umiri, pol pa naprej. No važn da je preživel, če je res.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ko je visel ni panike, to je jasno.

Kaj pa potem, ko ga rešiš? Bil je v šoku, vprašanje kako bi reagiral. Jaz nimam straha pred psi in bi mu takoj pomagal, so pa ljudje, ki imajo strah...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Če je visel v zraku s štrikom zategnjenim okoli vrata. Ne vem kako bi lahko koga ugriznil. Mal bi ga privzdignili da se umiri, pol pa naprej. No važn da je preživel, če je res.

Posnetka sploh nisem gledal, ker me mučenje živali preveč pretrese.

Smejim se samo njegovemu razmišljanju, da pes 've' kdo mu hoče pomagati in kdo ne.
smile-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Deluje mi kot bivališče nižjega srednjega sloja, zato se prav nič ne čudim sposobnosti stanovalcev
evil.gif
, nisem pa vedel da so tudi psi srednjeslojašev butasti.
Mojemu delavskemu, je bilo že kot mladiču jasno, da pri vratih ni zdravo postajat in se afnat, ker je velika možnost, da se mu kaj neprijetnega dogodi.
Ta tepec pasji, srednjeslojaški, pa se še kr glupira, pa sigurno so ga vrata že xkrat ,,naklofala,,
Res, neverjetno kako drži rek ,,kak gospodar, tak pjes,,

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
hysterical-1.gif

Poštarji glede psov sploh niste merodajni, ker se jih vsi bojite.
Pred nekaj leti so me iz Društva za varstvo živali prosili, da peljem najdenega nemškega ovčarja kakih dvajset km daleč k veterinarju, ki je imel tudi zavetišče. Malo sem cvikal, toda kuža je bil kot ovčka. Skočil je v avto na zadnji sedež in sedel kot pribit. Revček se je od šoka tresel celo pot, ubogal je pa na kretnjo. To me je prepričalo, da vedo, kdo bi jim rad pomagal in se tako tudi odzivajo.

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Deluje mi kot bivališče nižjega srednjega sloja, zato se prav nič ne čudim sposobnosti stanovalcev
evil.gif
, nisem pa vedel da so tudi psi srednjeslojašev butasti.
Mojemu delavskemu, je bilo že kot mladiču jasno, da pri vratih ni zdravo postajat in se afnat, ker je velika možnost, da se mu kaj neprijetnega dogodi.
Ta tepec pasji, srednjeslojaški, pa se še kr glupira, pa sigurno so ga vrata že xkrat ,,naklofala,,
Res, neverjetno kako drži rek ,,kak gospodar, tak pjes,,

ti si tak pametn da glava peče, ziher maš dosti pičk

jest5

Guru
18. avg 2007
26.146
-8.784
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
hysterical-1.gif

Poštarji glede psov sploh niste merodajni, ker se jih vsi bojite.
Pred nekaj leti so me iz Društva za varstvo živali prosili, da peljem najdenega nemškega ovčarja kakih dvajset km daleč k veterinarju, ki je imel tudi zavetišče. Malo sem cvikal, toda kuža je bil kot ovčka. Skočil je v avto na zadnji sedež in sedel kot pribit. Revček se je od šoka tresel celo pot, ubogal je pa na kretnjo. To me je prepričalo, da vedo, kdo bi jim rad pomagal in se tako tudi odzivajo.
Prestrašen pes, ki ni bil na svojem teritoriju, zato je bil ubogljiv.
Jasno ni imel blage veze, da mu hočeš pomagati. Pogruntal je le to, da ga ne ogrožaš.