modelu ni meso ok, vi pa dej v paco, maži s soljo, dej ščipalko na nos.
če je meso ogabno je ogabno. konec. in tega je vedno več. svinjine nisem jedel 10 let, ker je ogabno smrdela. zanč sem obrnil pujska s kmetov, odličen. prjatu je nabavil kose pri mesarju, spekel in dobil ven 1/3 tistega kar je dal not. če ne bi bilo kosti bi mislil, da je škotski gorenc.
kako kdo kolje, kako hrani je meni vseeno, rad bi dobro meso. in naš fotr je že 20 let nazaj govoril, kura k je črna okol kosti, k ji lahko kost potegneš ven brez truda in ostane gladka brez mesa, je zanič kura.
ko pečeš piščanca poglej kako se peni in koliko je vode. pa potem ga pusti, da se ohladi in poskusi naslednji dan mrzlega. tako dobiš razliko med dobro in slabo robo.
še glede pp in ind trgovin. hvala za vse. imajo super ceno, meso pa rok uporabe do jutri, pojutrišnjem.
btw
direktor enega izmed gigantov je 'prjatu'. kako delajo z mesom vam niti napisal ne bom na javno, ampak od tiste zgodbe perutnino še redkeje jem. in iščem domače. celo tok hudo je že bilo, da bi kurnik imel doma.