Citat:
Uporabnik mtl pravi:
A na kakšno tv si se že obrnil?
Pisal sem večjim medijem, pa se razen lokalnega Gorenjskega glasu ni nihče odzval.
Sicer sem pa pričakoval, da bo Upravna enota zadevo enostavno zavrgla zaradi vsega zgoraj naštetega.
Pa je Irena Mohorič Kranjc z UE Šiška, odločbo napisala natančno po nareku občine brez, da bi sploh omenila zgoraj omenjene člene zakona, ki edini dovoljuje razlaščanje.
Zdaj gre zadeva na Ministrstvo za okolje, potem na Upravno sodišče, potem na Ustavno sodišče in nato še na Evropsko sodišče za človekove pravice.
Pa to je šele prva faza, ki dovoljuje parcelacijo moje parcele, druga faza pa pride na vrsto, ko se bo pa govorilo o dejanskem odvzemu tega odparceliranega dela in odškodnini za to.
Tudi, če na koncu zmagam, bom sam in cela družina izgubila več let življenja, pa cel kup denarja, pa še parcelo imam zaplombirano, čeprav bi v tem času lahko na njej zgradil že hišo....
Sedajle sestavljam še pritožbo zaradi neodobritve podaljšanja roka za pritožbo, sredi sodnih počitnic in, ker mi odvetnica očitno po navodilih občine namerno ni spisala pritožbe.
Berem ustavo, mislim, da v enem členu piše, da imam vso pravico do odvetnika in to bi jim rad napisal v pritožbi.
Potem pa sledi obširen dopis čisto vsem odgovornim v tej državi, da vidim, če se bo sploh kdo zavzel zame.
Potem bom pa ta obširen dopis poslal tudi vsem medijem, ki se bodo zganili najkasneje en teden pred lokalnimi volitvami, ko bom začel gladovno stavkati, da bom vso državo opozoril v kako nepravni državi živimo in upal, da s tem župana končno pomagam spraviti z oblasti.
Se pa še odločam kje bi to izvedel, pred občino verjetno nima smisla, ker se bodo samo norca delali iz mene, pred UE Šiška verjetno tudi ne, tako, da se odločam med parlamentom, vlado, predsednikom republike in Ustavnim sodiščem.
Po moje, bo še najboljša lokacija med parlamentom in Ustavnim sodiščem.
Toliko argumentov govori v moj prid, da se nekdo v tej državi bo moral zganiti.
Bi pa rabil enega dobrega odvetnika, da mi pove ali imam jaz pravico iz mojih parcel odstraniti čisto vse kar je občina na naših parcelah zgradila brez vsakega soglasja in služnostne pravice(sedem pritokov vode s ceste je speljanih na naše parcele, ogledala za cesto so postavljena na naših parcelah, telefon je zgrajen po naših parcelah celo z glavno omarico v naši hiši, dve štangi za elektriko sta tudi na naši parceli, vodovod s cel kup priključki ter hidrant so tudi postavljeni na naših parcelah.)
Čisto vse življenje smo šli občini kjer se je dalo na roko, zdaj imamo pa v zahvalo razlaščanje in zato bi rad jasno izvedel ali imam pravico iz naših parcel odstraniti čisto vse kar je brez vpisane služnosti zgrajeno po naših parcelah?
Imam vsaj pravico zapreti sedem pritokov vode s ceste, ki poplavljajo naše parcele?
O tej temi bi moral odpreti svojo debato, ker se bo zgodba vlekla še več let in bo še marsikaj zanimivega za pisati.
Lp