PEDOFILSKI DUHOVNIKI in GNILA CERKEV!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.618
113
Je pa res, da so slovenski dirktorji in poslovneži (ja itak politiki tudi) množično romali v RIm in lobirali, da so bili deležni skupinskih avdienc pri Janezu Pavlu II. Očitno je bilo to takrat v modi, ker drugega razloga jaz nekako nisem videl. Taka avdienca v praksi izgleda tako, da se papež pri vsakem ustavi za kako minuto in z njim spregovori nekaj stavkov. ok daš mu darilo, poljubiš prstan, slikaš se z njim... kaj pol? RAzen da se hvalis naokrog s kom si klepetal...? Smešno...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
kaj pa naj bi lahko naredila? sežig na grmadi? nad takimi kaznimi ima monopol država...
Čisto dovolj bi bilo, če jih RKC ne bi ščitila, ampak bi jih prijavila pristojnim službam in jih po domače vrgla iz RKC.
Tisti trije našteti ukrepi so samo šminka in nič drugega...

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj je pametnjakovič, tu na tem forumu so trije za katere grem stavit da so bili zlorabljeni ali celo da sohoteli biti duhovniki, pa so jih spregledali v Cerkvi češ da so pedofili ali celo drugače obrnjeni!
Kar se tiče pedofilov sem že 100X povedal da bi take počasi mučil, na koncu pa bi z mukami bili pokončani.

Uf, uf kok je nekdo jezen in agresiven. So to posledice zlorabe?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj je pametnjakovič, tu na tem forumu so trije za katere grem stavit da so bili zlorabljeni ali celo da sohoteli biti duhovniki, pa so jih spregledali v Cerkvi češ da so pedofili ali celo drugače obrnjeni!
Kar se tiče pedofilov sem že 100X povedal da bi take počasi mučil, na koncu pa bi z mukami bili pokončani.
Torej, da nisi pravi kristjan, ti lahko kar v titulo zapišemo?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Kaj če bi ti za trenutek utihnil in malo razmislil koliko se tvoje sovraštvo in nestrpnost zares skladata s krščanskim naukom. In če dobiš titulo antikrist kljub tvoji dejavnosti v občestvu ne bo daleč od resnice.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.096
6.281
113
blizu močvirne prestolnice
Nikoli, saj zato pa je tako, ker nekateri preveč zaslepljeni nič okol ne vidite. Misliš da z liberalnim mišlenjem pridobivaš simpatije med ateisti in muslimani? Se krepko motiš, saj berem še bolj te zafrkavajo! Zaradi popustljivosti in delovanje napak Cerkvenega vrha smo tam kjer smo, na dnu!

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Meni je popolnoma vseeno za kakršnekoli "simpatije" - še posebej na anonimnem forumu

A je torej motiv tvojega sovraštva pridobivanje simpatij? Mislim, da si na hudo napačni poti - predvsem pa v popolnem neskladju z naukom, po katerem naj bi se ravnal.

Mir s teboj.

8888

8. jul 2010
34.096
6.281
113
Vsekakor ne rabim simpatij, moja načela so pač zelo konzervativna, vendar le do muslimanov, vendar pri tem nisem sam, če vzamem vsaj pol Slovencev, Srbe, Ruse tudi Hrvate!
So pa ljudje tu na forumu večina dobrih, sem jih že nekaj srečal in do sedaj so me vsi prijetno presenetili, pa čeprav imajo druge nazore in poglede na svet.

Nazadnje urejeno:

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Hvala Bogu nisem bil nikoli zlorabljen, za vas zelene si pa ne bi upal trditi. Kdaj se že vaši ženijo, pri 9 letih?

Priblizno takrat ko "vasi" (ce se ze greva to igro) recejo: "sleci se pa ne jokaj.... bodi pogumen fant, saj ne boli... to bo najina skrivnost.... "

Kar se pa simpatij tice, jih ubozec isce ze celo zivljenje.... na zalost mu nikoli ni uspelo, zdaj se pa vidi rezultat.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Hvala Bogu nisem bil nikoli zlorabljen, za vas zelene si pa ne bi upal trditi. Kdaj se že vaši ženijo, pri 9 letih?
...
Kar se pa simpatij tice, jih ubozec isce ze celo zivljenje.... na zalost mu nikoli ni uspelo, zdaj se pa vidi rezultat.

Kar se tega tiče sta si z 8888 popolnoma enaka - ista skrajnost, samo iz drugačnega "vzroka". Od daleč sta enaka.

8888

8. jul 2010
34.096
6.281
113
Sam priznam delno skrajnost, vendar še enkrat povem da se zaradi svojega mišljenja ne bom nikoli odpovedal otroku, pa naj se poroči z zelenim ali črnim, prav tako če bi bil homosexualc, kar pa se za levo usmerjene, liberalce sploh pa zelenene ne upam trditi, no ja zelenim itak starši iščejo partnerje!

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Globoko si me prizadel... od kod mnenje da sem kakrsenkoli skrajnez, konzervativec ali na kaksen drug nacin enak 32? Dejstvo da se pogosto pohecam na njegov racun tici v drugih vzrokih, ne pa v moji strastni vnemi in sovrastvu.

Si kje opazil kaksen moj komentar v stilu: Vse nevernike je treba pobiti, in goreli boste v peklu in nwm kaj se vse?

To, da pa branim svoje, pa nebi smel jemati kot fanatizem. Pa lep pozdrav

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sam priznam delno skrajnost, vendar še enkrat povem da se zaradi svojega mišljenja ne bom nikoli odpovedal otroku, pa naj se poroči z zelenim ali črnim, prav tako če bi bil homosexualc, kar pa se za levo usmerjene, liberalce sploh pa zelenene ne upam trditi, no ja zelenim itak starši iščejo partnerje!

No vidis, spet govoris neumnosti. Dogovarjanje porok med starsi je stvar tradicije in obicajev in nima veze z Islamom, najti pa jo je mogoce tudi v drugih kulturah.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Včasih so imeli fanke kar v svojih vrstah:

news_20_20803.jpg