Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Osebno menim da je prevelka poraba
zakaj že?porabi toliko kot 1.8 ali 2.0 n/a motor z kakimi 30KM manj.in z veliko slabšimi performansi
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Osebno menim da je prevelka poraba
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
rad bi imel 1,5+ tone težek avto, bencinar, po možnosti še vsaj 150 konj...porabo pa 6 litrov?
daj zresni se.
z močnejšim motorjem boš pri težkem avtu imel kvečjemu nižjo porabo.
tako da izmed naštetih motorjev v tej temi boš najbolj zadovoljen z 1.8T...porabo ni problem imeti 8 litrov - samo vozit ga moreš kot 1.6 motor.
Realno pa bencinar takega ranga žre 10 litorv....to je dejstvo.
Če ti je preveč glej za manjšimi avtomobili.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
tle imaš enega izmed nižjih
Sicer pa mora biti tole precej relacija, po mestu pa po moje zna priti proti 10....
Mogoče kdo ve za kakega dobrega karavana faceliftanega
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Slabe strani avtomobila: passati te generacije imajo zaradi svoje zasnove podvozja tam tudi edino sibkost. Klasika so okvare na rokah in lezajih (nekako na 100k km zagotovo nekaj od tega pricne ropotat); pa luci .. jst sem pri svojem takoj po nakupu šel menjat, ker so stekla luči po 10h letih tako motna da ponoči ne vidiš nič ...
Citat:
Uporabnik bi_dzi pravi:
Vožnja po avtocesti pri okoli 130 km/h je nekje 8l.
Citat:
Uporabnik borce pravi:
Več ali man se pravi okrog 90% km naredim na regionalnih cestah, avtocestah, po mestu se pa zelo zelo malo vozim.
No pa še glede moje težke nogi ni potrebno da bi povedal da pretiravam. Sem bolj pristaž umirjene vožnje.No, ko pa me prime ,bi pa rad imel pod pedalom kar nekaj na zalogi, potem pa ...