Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pojma nimam... Mojpes.net? Tam majo polno vzrediteljev, sam poiskat morš..
Pa jaz na tvojem mstu nebi jemala brez rodovnika, kr tej majo še rodovniški polno nekih težav z očmi pa kostmi k majo tako konstitucijo.. Morš najt res dobro leglo..
Jaz mam profesionalnega lenuha. Model zaspi z glavo v skledi. Ko pa vidi povodec, pa dela horizontalne salte.
Da ne govorim o tem, ko pridem domov, ko ga nemores ustavit tako leta po stanovanju in okoli mize,,...
Kak psa navadiš. Res da moj dost spi, ampak zelo rad pa gre na sprehod in se ne utrudi hitro.
Tudi jaz imam Basseta. Zelo intelegentna pasma, glas ima globlji kot Bernaridinec in ko zavoh divjad te ne j.be 5 posto. Samo piči in se zraven dere potem pa se sam vrne čez nekaj ur... Sploh ko so mladi so glede tega problematični potem pa se jim več ne da...
Drugače pa imajo lahko velike probleme z hrbtenico zato je dobro, da ga ne zrediš preveč oz. da je v dobri kondiciji. Je pa tako, da razmišlja zelo za "svojo rit", naredi tisto kar je dobro zanj ti se pa j.bi
Glede ubogljivosti pa enako... O smradu pa nič ne vem...?
RE:Mitzy: Lepa starost. Naša je stara 12 in je zelo vitalna... se dobro drži...
Tako je, če se za Basseta lepo skrbi, lahko doživi visoko starost
Naš se je sicer tudi takoj zapodil za kakšnim zajcem ali srno, ampak je bil tudi precej ubogljiv, tako da ni bilo problemov na sprehodih. So ena izmed najbolj prisrčnih pasem, poleg tega pa obožujejo otroke, ker so nekje v njihovi višini
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.