Paški Sir - evo ga :)

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nekaj babi v kufer, nekaj pod zic, nekaj tam in tu, pa eno polovičko na zadenj zic, pa jo naj imajo
smile-1.gif

GLede na to, da cariniki štrajkajo, ti skrivališča na meji mogoče ne bodo pomagala. Niso kar brezveze takšni zastoji na prehodih.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Ej, Štajersko ritko,
posluši dons neki tajiš, pa si izvedu pizdostisk.

Prid veš kam, da te lopnem, če pa četrt hleba paškega ne pospraviš, si pussi, nea boš ti totega horsa niti probat mogu, kaj šele, da bi jih loču :p

lp D

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
MX pejt cez madžarsko v slo. carina na meji sicer ne pregleduje vec toliko kot je, vseeno pa te lahko povoha policija (zelo verjetno), ki bo poklicala jagre takoj ko sir zagledajo.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Ja, mX, učer sm mogu od maci tebe softiča, pa še od notranca horsa dol klepnt, ti si mi falil,

Je pa res, da mi je junior z dudo pomagal pr ta zadnih pajsih, unga od maci, k nism mogu tolllk ljute zadeve dol poknit.
smile-1.gif

lp D

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
notranjc je bil na horsu, ne vem kako smo se falil...? Goba je rekel, da gremo v Tivoli, pridem tja ob 20.30 pa nikogar. Pol sem pa vzel horsa, mesni pa zrebicka za sabo, pa gas domov. Kot berem ste bili mal za mano tam.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
@all

malkom je čez
smile-1.gif

Prevzemi v nedeljo (MB), za LJ pa se bomo zmenli.

Dobil sem za vse vas, kiri ste cele naročli ga dobite v 4 delih, masa ostaja ista le da so razrezani.
(vse sem mu dol pokupil, še za sebe mi je nakoncu zmanjkalo. - skoraj)

Pa da vi vidite na carini. Ko naju carinik gleda... Pa ko ga z avta gledajo 4 oke nazaj in to tak... Kot da nič ni
smile-1.gif

Je samo "mahnil" in gremo... Jaz, baba, avto pa 167kg sira
smile-1.gif

Moja tak bla utrujena celo pot, zdaj pa niti spat nemore, ker misli da bojo zanama prišli...
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
mx ima izkušnje z organi pregona. Jih bolj on preganja kot oni njega....
Sem doživel na lastne uhe in oka....(alter piknik, cerknica 2005?), je bil omenjen tudi črno na belem....
No tokrat očitno ne bo, razen če kak organi tole bere, in ga zašije ob prodaji robe....

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Prvi alterevec se je ze nabasal
smile-1.gif
povem vam - nebeska roba!! Sir disi kot treba, okus pa je heaven

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Si mi prav sline spravil na usta, dobro, da sem naročil, sedaj bom živčen,ko bom čakal na robo, da mu gdo ne ponudi dvojne cene, pa bom potej jaz brez....... ostali, ki pa ste imeli krodile v žepih, ko se je naročalo... pa se potolažite z malo mirne glazbe !!!
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Ali veš kaj bolj konkretno za Lj., ker za weekend me ne bo, seveda pa lahko nekako organiziram da gdo sprejme ali pa ti nakažem pa ti pol sir pustiš na enem naslovu pri vratarju celo soboto 7h - 22h. ?? Javi na PM