Moj sam tekočo vodo iz pipe pije. In pol si predstavljal da je samo brikete in je cel čas žejen Odpiram pipo v kopalnci tud ob 3 zjutraj če zasitnari
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Igi, ko boš imel kakšno posebno ponudbo za vzreditelje, kinološka društva, reševalce ... povej.
Citat:
Uporabnik Jamaican_Lion pravi:
Moj sam tekočo vodo iz pipe pije. In pol si predstavljal da je samo brikete in je cel čas žejen Odpiram pipo v kopalnci tud ob 3 zjutraj če zasitnari
Citat:
Najbolj pomembno je da je hrana kvalitetna. Pod kvalitetno hrano pa definitivno ne spada wiskas, felix, kitekat ipd hrana k se jo kupi v merccatorju/šparu....
Jst svojmu kopujem Royal Canin al neki tazga. Je malo dražja ampak če bo maček zarad tega živel par let več, brez zdravstvenih težav je vredno.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Najbolj pomembno je da je hrana kvalitetna. Pod kvalitetno hrano pa definitivno ne spada wiskas, felix, kitekat ipd hrana k se jo kupi v merccatorju/šparu....
Jst svojmu kopujem Royal Canin al neki tazga. Je malo dražja ampak če bo maček zarad tega živel par let več, brez zdravstvenih težav je vredno.
Še en slepec
Daj povej v čem je razlika? A misliš da v dražjo hrano pakirajo zrezke brez špeha v poceni pa kosti pa kožo a kaj
Če tebi v paštete in hrenovke in podobno sranje pasirajo kožo in odpadke men verjem da za živali gre samo tako meso.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Naša je stara že 12 let pa je čist zdrava po 12 letni uporabi whiskasa
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Royal Canin se po večini ocenjuje z 1 od 5 zvezdic in je hrana, ki spada v malo boljši (ali pa celo isti) rang kot Pedigree.
http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/showproduct.php?product=1545&cat=all
Citat:
Ma problem wiskasa oziroma nasplošno te malo cenejše hrane je to da ma ful soli not, kar pa mačkam paše in pol se "navleče"
Dobr sicer je to bolj baba čula baba rekla, k mi je to pravu frend k je tud v biznisu s hrano za tamale kosmate. Pomoje si ne bi kr neki zmislu ne bom pa dal roke v ogenj