Pasja hrana, mačja hrana

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Pozdravljeni!

Vem forum ni namenjen direktno temu, pa vseeno... si bom na račun dolge prisotnosti "vzel pravico" in prekršil pravilo, da se malce pohvalim. Od alter uporabnika "tjuren" sva z ženo prevzela spletno trgovino. Na strani najdete pestro izbiro hrane za pse in hrane za mačke. Hrana za pse in hrana za mačke je vrhunske kvalitete po sprejemljivih cenah.

Če boste imeli kakršnakoli vprašanja na temo pasje ali mačje prehrane, igrač in pripomočkov, mi lahko kadarkoli zastavite vprašanje. Dobro priznam jaz ne vem vsega, upam pa, da se na alter pridruži še uporabnica (ja alter jih nima veliko in vsaka pride prav
wink-1.gif
), ki obvlada zadeve.

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Aja, upam da boš tudi ti znal svetovati tako dobro kot je TJUREN. Tjurnu pa želim lepo kariero naprej.

S skupnimi močmi nam bo uspelo. Tudi Tjuren ostaja na voljo za kakšna zapletena vprašnja (vsaj tako je obljubil
wink-1.gif
)

Se pa seveda nebi branil kakšnega likea ali shera: Facebook

Lp

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Vsekakor sem na voljo za pomoč. Iskreno vama želim vso srečo s Hov-Hov.si!

Jaz sem motivacijo našel drugje in ravno danes so mi potrdili 6 mesečni odhod v tujino
smile-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Mene pa zanima , kako mojo mačko ki je nadpovprečno inteligentna prepričati da je tvojo znamko mačje hrane, bolj trmaste mačke kot je naš Fric ni na svetu, če ni ponujena točno določena znamka mačje hrane --povoha hrano stopi nekaj korakov nazaj in začne brsati z zadnjimi tacami nato pa v dir ...
hysterical-1.gif

no prosim za tvoj nasvet..
1716493-fun-0005.gif

Priponke

• 1716493-fun-0005.gif
    1716493-fun-0005.gif
    240,8 KB · Ogledi: 260
Nazadnje urejeno:

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Mački so mesojedi, odgovor se skriva v mesu. Rabiš hrano, ki ima velik % mesa v hrani. To ugotoviš tako, da obrneš vrečko s hrano in prebereš deklaracije. Stvari, ki je napisana pri sestavinah na 1. mestu, je v hrani največ. Se pravi, če je na prvem mestu napisano meso, si se že dobro odločil. Ni pa to pravilo, mogoče imaš mačko, ki mesa ne mara. Potem je tudi odvisno katero meso ima rada. Ko to ugotoviš, ne boš imel nobenega problema. Če ima rada ribe, ji pač kupi brikete z okusom rib in velikim % mesa.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Rada je tudi meso, dvakrat tedensko dobi rdeče meso in tudi piščančja jetra, je tudi kuhan korenček in travo ki jo najde zunaj, ribe tako ali tako in seveda konzerve ter brikete z večjim delom mesa, JE pač dobre stvari ko ji kaj ne diši pa je res prismuknjena , pa stara je že preko 13 let ,naša cartika.
1716497-009.JPG

Priponke

• 1716497-009.JPG
    1716497-009.JPG
    83,4 KB · Ogledi: 219
Nazadnje urejeno:

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Smem vprašati kakšno hrano ji daješ oz. nad katero hrano je mačka obupala?

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Preveč se je navadila na določeno znamko konzerv, ima jih vsaka trgovina, ne bi reklame, zato se drugih znamk posebej z geliranim prelivom na smrt ogiba pa sicer tudi .

Sunshine

Pripravnik
23. jul 2008
84
0
6
Mačka pa ne boš mogel prepričati , če določene hrane noče jesti. Rajši poginejo k da bi moral nekaj jest kar mu ne diši. Medtem, ko je pes druga zgodba in bo po dveh, treh dneh pojedel kar mu daš. Sicer pa je pri mačku boljš, da ga hraniš samo s konzervami, kot pa z briketi, ker mački že po svoji naravi bolj malo pijejo in v primeru briketov in premalo tekočin, so obremenjena ledvica in jetra.

Kaj vem, naša mačka je gospodična in ima najrajši surovo puranje meso, to se ji meša
bonk.gif
. Konzerve pa še nisem kupil take, da je ne bi jedla.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
To pa nism zihr s hrano za mačke. Bolje je pomoje briketi + voda kot hrana iz konzerve..

Jamaican_Lion

Fizikalc
24. nov 2011
332
183
43
Kingston town
Najbolj pomembno je da je hrana kvalitetna. Pod kvalitetno hrano pa definitivno ne spada wiskas, felix, kitekat ipd hrana k se jo kupi v merccatorju/šparu....
Jst svojmu kopujem Royal Canin al neki tazga. Je malo dražja ampak če bo maček zarad tega živel par let več, brez zdravstvenih težav je vredno.

Jamaican_Lion

Fizikalc
24. nov 2011
332
183
43
Kingston town
Ma problem wiskasa oziroma nasplošno te malo cenejše hrane je to da ma ful soli not, kar pa mačkam paše in pol se "navleče"
smile-1.gif

Dobr sicer je to bolj baba čula baba rekla, k mi je to pravu frend k je tud v biznisu s hrano za tamale kosmate. Pomoje si ne bi kr neki zmislu ne bom pa dal roke v ogenj
smile-1.gif