Lahko predlagaš kak naslov? Vsi sajti, ki sem jih bookmarkal, razen piratov, so že crknili.A niste še pogruntali, da se da torrente vlečt dol še kje drugje?
Najprej greš na stran z "našimi" podnapisi, potem pa verzijo daš dol kjerkoli...
Lahko predlagaš kak naslov? Vsi sajti, ki sem jih bookmarkal, razen piratov, so že crknili.A niste še pogruntali, da se da torrente vlečt dol še kje drugje?
Najprej greš na stran z "našimi" podnapisi, potem pa verzijo daš dol kjerkoli...
Lahko predlagaš kak naslov? Vsi sajti, ki sem jih bookmarkal, razen piratov, so že crknili.
A misliš da se mi da ukvarjat z uparjanjem releasov in podnapisov?A niste še pogruntali, da se da torrente vlečt dol še kje drugje?
A misliš da se mi da ukvarjat z uparjanjem releasov in podnapisov?
Potem lahko tudi meni ZS pošlješO vsemu in še več...
Potem lahko tudi meni ZS pošlješ
kaj sploh pove ta graf?
Graf prikazuje internetni promet skozi glavno slovensko stičišče mrež - Arnes.
Lepo je razvidno, da je 8. marca bil padec prometa, ko je Partisu domena potekla (in stran ni bila dosegljiva). Spet naslednji dan se vidi, ko je bil Partis nazaj, in so ljudje torrentali. Danes pa je spet manjši promet, ko ni serverja online.
Ker vsaki dan pred 8. marcem, se lepo vidi ob večernih urah, ko je folk na računalnikih in torrenta, se lepo na grafih vidi, ko je porast pretoka skozi Arnes.
(ne govorim, da je za to kriv specifično Partis, to je samo moje laično mnenje )